for hvad er EEPROM bruges ?

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-06-20

Computere behandler en enorm mængde af information . For at gøre dette effektivt , skal pc'er hente data gennem en række af hukommelse . EEPROM er en hukommelse computere bruger

Du skal bruge: .
internetadgang

Definition

EEPROM , eller elektronisk sletbare programmerbare ROM , er en form for permanent hukommelse opbevaring system i en computer . ROM er read-only memory , der findes på en mikrochip , der permanent gemmer digitale data . EEPROM kan slettes via et elektrisk felt og omskrevet , og har dens indhold , uden en konstant strømkilde .

Funktion

EEPROM bruges til at lagre små mængder af digitale data , såsom printplader , der skal spares , hvis strømmen er fjernet . EEPROM kan også bruges i produkter som real -time ure , til at gemme data såsom kalibrering oplysninger der skal være til rådighed i tilfælde af en strømafbrydelse .

Ulemper

I modsætning til andre read-only memory -formater , EEPROM chips skal slettes i helhed og ikke selektivt , for at blive omskrevet . EEPROM -chips kan også kun være omprogrammeres en vis mængde tid , typisk ikke mere end hundrede tusinde .


Previous:nothing Next:Hvordan retter jeg det skærmopløsning på min Acer TravelMate 450 1lmi laptop ? 

Kommentarer

Code:
change