hp 7410 hurtig start instruktioner

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-06-21

HP 7410 All -in-One printer omfatter kopiering, scanning og fax formåen. Selv om printeren indeholder flere funktioner , behøver du ikke en tekniker for at fuldføre installationen . Quick Start- proces for at oprette din HP 7410 vil have printeren op at køre på få minutter uden at pådrage sig på bekostning af en tekniker besøg . Brug den medfølgende setup disken til at installere de rigtige drivere og software til din printer

Du skal bruge: .
Lille skruetrækker
Antistatisk håndledsrem .
Kompatibel bærbar grafikkort .


1 .
Fjern den beskyttende tape fra ydersiden af printeren . Der vil være mindst fem strimler af tape på ydersiden , som fastholder de bevægelige dele, der mangler .
2 .
Placer kontrolpanelet over den stigende område på forsiden af printeren . Tryk ned på hver side for at klikke panelet på plads .
3 .
holdning kanten af papiret fremføringsbakken på fanerne øverst på printeren . Skub skuffen ind indtil den klikker . Sæt dupleksenheden , eller cylinderampullen , der giver dig mulighed for at udskrive dobbeltsidede dokumenter . Dupleksenheden glider ind i bunden af printeren på bagsiden .
4 .
Sæt papir i papirbakken . Fastgør ledningen til bagsiden af printeren , så sæt den ind i en stikkontakt . Tilslut telefonledningen , hvis du planlægger at bruge fax service. Sæt telefonledningen ind i " Phone 1 " stikket og lægger den anden ende til et telefonstik .
5 .
Tryk på " Power " knappen og se om en prompt på skærmen for at Indsæt blækpatronerne . Løft topdækslet på printeren . Fjern den beskyttende tape fra kontakterne på blækpatroner . Tryk på tappen på kassetten dækning til at løfte låget. Indsæt blækpatronerne i luftfartsselskabet , og tryk derefter på coveret på plads , indtil de låses .
6 .
Luk printerdækslet . Tryk på " OK " når du bliver bedt for at justere patronerne . Tryk på " OK " , når justeringssiden udskrives . Tænd computeren og vent til Windows til at indlæse .
7 .
Indsæt den cd , der fulgte med 7410 printer . Følg spørger systemet for at installere driverne til computeren . Vælg " Direkte til denne computer " når du bliver bedt at identificere den tilslutningstype . Klik på " OK " på begge firewall advarsler . Tilslut USB- kablet til printeren og derefter til computeren når du bliver bedt af installationsprogrammet. Klik på " Afslut " , når installationen er færdig .


Previous:nothing Next:hvordan man kan nulstille fejlkoder på en kanon i950 

Kommentarer

Code:
change