hvad er formålet med en usb hub ?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-06-24

En PC bruger kan ønske at slutte ydre enheder , såsom en printer eller scanner , at hans computer til at forbedre dens funktionalitet . Antallet af periferiudstyr kan lejlighedsvis overstiger antallet af forbindelser til rådighed på en computer . En USB -hub hjælper med at løse dette problem

Definition

En USB- hub er en enhed , der udvider en USB -port , eller . fatning , hvori en USB- kablet er tilsluttet , på en computer i flere havne .

Funktion

USB-hubs øge antallet af USB -porte , der giver mulighed for flere tilslutninger mellem en vært system og andre enheder . En ekstern USB -hub konsoliderer flere enheder , såsom en mus , MP3 -afspiller og memory stick , i en hub , så et-trins fjernelse og vedhæftet fil.

Typer

USB-hubs er typisk med egen strømforsyning eller bus-powered . En bus-powered hub trækker strøm fra USB- interface på værtscomputeren og kræver ikke en separat strømtilslutning. Dette tvinger bus- powered hub til at dele de 500 milliampere af magt er det tildeles i hver havn . Nogle enheder kræver mere strøm end der leveres af en port på en bus-powered hub og vil ikke fungere . Egen strømforsyning hubs trække strøm fra en ekstern strømforsyning , og kan derfor give den fulde 500 milliampere for hver havn .


Previous:nothing Next:hvordan man kan opgradere en Compaq 6515b hukommelse til 4gb 

Kommentarer

Code:
change