hvordan du fjerner stak patroner fra en HP Deskjet printer

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-06-11

Fejlfinding på HP Deskjet printer er ikke så svært som det ser ud . Når brugere nødt til at ændre deres blækpatron , nogle mennesker støder fast patroner på grund af en forkert installeret rum . Du behøver ikke at starte hamrer din hånd på din printer og tvinge din patron ud . Du ønsker ikke at skabe flere problemer for dig selv . Du skal bare nødt til at tjekke sin transport og sørge for, at rummet er korrekt placeret helt at fjerne patronen
1 .
Åbn det øverste låg af din HP Deskjet printer og tjekke de Identifikationsnummer tallet i toppen af din blækpatroner . Tjek om du har den rigtige blækpatron installeret i vognen slot ved at lokalisere Identifikationsnummer tallet i toppen af blækpatronen.
2 .
Sluk for printeren ved at trykke på tænd -knappen hvis blækpatronen er installeret i den forkerte slot . Fjern printerens netledning ud af stikkontakten .
3 .
Flyt vognen slot af din HP Deskjet printer fra sin hvileposition lige bag det forreste panel. Placere den i højre side af din printer for at få adgang til sine blækpatroner .
4 .
Brug en lommelygte og se om det forreste højre væg i din vogn har en "polyesterfibre "mærke printet på den . Dette står for " pen stukket fix . " Gå videre til næste trin , hvis du ser dette mærke på din vogn . Sørge for en ombytning , hvis der ikke er nogen " polyesterfibre " -mærket på vognen .
5 .
Tryk blækpatronen ned for at frigøre den første snap af vognen . Hold blækpatronen 's rager krop fladt at tvinge det ud af vognen .


Previous:nothing Next:hvordan man finder harddisken i en computer 

Kommentarer

Code:
change