hvordan du installerer Microsoft lydenheder

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-06-01

Microsoft Windows -computere er i stand til at afspille lyd på grund af tilstedeværelsen af audio -enheder. Enheden er almindeligt kendt som et " lydkort " og er ledsaget af software, der kaldes en " enhedsdriver ". Til at afspille lyd , skal et lydkort og enhedsdriveren er installeret

Installation en lydenhed


1

Installer en fysisk lydkort i computeren , hvis det er nødvendigt . De fleste computere er udstyret med lydkort . Find en eksisterende kort ved at identificere en port til hovedtelefoner , typisk placeret i bagenden af maskinen . At installere et lydkort , skal du afmontere alle edb-kabler . Fjern computerens sagen ved at fjerne skruerne på bagsiden af computeren . Indsæt kortet i en ledig PCI -slot . Slot er placeret på bagsiden af computeren og er et metal tremme , som du kan skubbe kortet ind . Sæt computerdækslet sag , skruer og kabler .
2 .
Installer kortet chauffør ved at dreje på computeren og indsætte kortet 's medfølgende cd . Følg anvisningerne på skærmen for at installere enhedsdriveren . Hvis der ikke driver ledsaget med lydkortet , konsultere producentens hjemmeside for at hente driveren . Drivere er software , der gør det muligt for computeren at genkende kortet .
3 .
Føj kortets hardware til Windows ved at klikke på " Start "," Indstillinger " ( i ældre versioner af Windows ) , " Control Panel ", og klik på " Tilføj hardware . "
4 .
Klik på " install "og vælg " lyd-driver. "
5 .

Kontroller, at lydkortet fungerer korrekt ved at klikke på " Start "," Indstillinger " ( om ældre versioner af Windows ) , " Control Panel "og "Lyde og lydenheder . " Find den nyligt installeret hardware . Denne status skal fremgå, at enheden fungerer korrekt .
6 .
Genstart computeren .

gode råd og advarsler


  • Alle kabler bør tages ud , inden computeren åbnes sag .


  • Previous:nothing Next:hvordan man kan kontrollere, om den korrekte hukommelse til en computer ?     

    Kommentarer

    Code:
    change