hvordan du installerer en HP Color laser jet 2600n

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-06-02

HP 's Laser Jet 2600N printer er en fire-farve laser printer, der kan installeres enten direkte til vores computer som en personlig printer eller som en printerserver forbundet til en PC og kan deles af netværkssystemer via forbindelsen . Til dette formål har det både en USB- port samt en Ethernet -port . Installationen adskiller sig en smule efter den forbindelse anvendte metode , men begge forbindelse procedurer tager mindre end 10 minutter . Når du er færdig , kan du bruge printeren med det samme , om denne brug er for en enkelt pc , eller for et helt netværk .

Du skal bruge:
HP Color Laser Jet 2600N printer
. PC .
USB-kabel .
Ethernet -kabel .

Ethernet Connection


1 .
Sæt den ene ende af Ethernet- kablet i Ethernet- porten på printeren befinder sig i stikpanelet på venstre side af printeren . Sæt den anden ende af kablet til en Ethernet-port på computeren . Tilslut netledningen til stikket er placeret i den bageste af printeren og sæt derefter netledningen i en stikkontakt .
2 .
Tænd for printeren og vent to minutter for printeren at erhverve en IP-adresse fra computeren .
3 .
Udskriv en konfigurationsside rapport for printeren ved hjælp af kontrolpanelet tilgås via printerens system menu . Tryk på " Venstre pil "-tasten på printeren for at navigere til menuen Rapporter . Tryk på "Select" tasten for at åbne menuen Rapporter og tryk derefter på " Venstre pil "for at navigere til Configuration rapport. Tryk på "Vælg " tasten igen for at udskrive rapporten . Configuration rapporten giver de aktuelle indstillinger for printeren , herunder net indstillinger, der kræves for at afslutte netværksinstallation .
4 .
Placer printeren installations-cd- rom i pc'en . Vent på, at pc'en automatisk afspille cd'en , eller køre filen setup. exe placeret i rodmappen på cd-rom .
5 .
Klik på "Næste " på printeropsætning programmets Velkommen skærmen for at gå til licensaftalen . Læs aftalen og derefter klikke på " Næste " for at acceptere licensbetingelserne .
6 .
Klik på indstillingen hedder " Connected via netværk " , og tryk derefter på "Næste " knappen . Vælg den 2600N fra den forelagte opdaget printeren listen , og vælg derefter IP-adressen er opført i den tidligere printeren Configuration Report. Klik på " Næste "for at fortsætte til printerinstallationen skærmen , og klik derefter på " Næste "igen når du bliver spurgt , om du er klar til at installere . Vent et par minutter til installationen for at fortsætte . Genstart computeren, når installationen færdig for at få adgang til printeren .

USB-tilslutning


1 .
Sæt USB- kablet ind i siden stikpanelet af printeren . Sæt netledningen ind i bagsiden af printeren og stik i enden af ledningen i en stikkontakt . Tænd printeren .
2 .
Placer printeropsætningen cd-rom i pc'en . Vent til setup til at starte automatisk, eller køre filen setup. exe placeret i rodmappen på cd'en .
3 .
Fortsæt gennem 2elcome skærmen og licensaftale . Vælg indstillingen USB-forbindelsen mulighed , og følg cd vejledning til installation af drivere til printeren . Sæt USB -kablet til din PC, når instrueret af setup programmet under driver installation og opsætning .
4 .
Genstart printeren , når installationen er udført, med henblik på at få adgang til nyinstallerede printer .

gode råd og advarsler


  • Networked pc'er kan få adgang til printeren serveren på Ethernet- printer, bruger printeren ved at forbinde til printeren via den IP-adresse er fastsat i Configuration Rapport.


  • Previous:nothing Next:Sådan nulstiller du en bror laserprinter     

    Kommentarer

    Code:
    change