hvordan du installerer en Seagate SATA Serial ATA-harddisk

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-06-09

Seagate er en af verdens -anerkendt harddisk fabrikanten , der giver en omfattende serie af harddiske , der spænder fra billige budget drev til høj hastighed og høj ydeevne , enterprise- level- server harddiske . Installationen af en Seagate harddisk er en strømlinet proces, der kræver lidt tid og stort set ingen it-undervisning for at fuldføre . Dette skyldes, at Seagate 's afhængighed af SATA ( Serial Advanced Technology Attachment ) harddisk specifikation , der giver mulighed for nem plug-and- play-installation .

Du skal bruge:
lille skruetrækker
. Anti-statisk håndledsrem ( valgfrit ) .


1 .
Fjern computeren fra alle stikkontakter .
2 .
Fjern nogen fingerskruer på bagsiden af computeren sag og skub side adgang panelet tilbage og væk fra computeren for at afdække de interne komponenter .
3 .
fjerne enhver ophobet statisk elektricitet ved hjælp af anti-statisk armbånd eller røre ved metalrammen på computeren ofte , mens du arbejder inde i computeren .
4 .
Find en ledig harddiskplads og indsæt Seagate harddisk, så stikket havne står over for den bageste del af sagen og de grønne printkort vender nedad .

5 .
Slut den ene ende af SATA datakablet , der ledsagede harddisken til den bageste port på harddisken . Dette stik er indtastet til at passe kun de mindre havne i den ene retning på bagsiden af harddisken .
6 .
Slut den anden ende af datakablet til en ledig SATA port på computerens bundkort . Disse havne er placeret i nederste højre hjørne af computerens bundkort og er mærket for nem identifikation .
7 .
Tilslut en tilgængelig SATA strømstik fra strømforsyningen til de øvrige åbne port på bagsiden af harddisken . Dette er også indtastet at tillade indsættelse i kun én retning .
8 .
Sæt siden dækslet og tilslut computeren til stikkontakten .

Tips og advarsler


  • Sikkerhedskopier alle vigtige data , før du installerer den nye Seagate SATA harddisk.


  • Previous:nothing Next:hvordan du installerer min HP PCI trådløst kort     

    Kommentarer

    Code:
    change