hvordan du installerer en usb til parallel

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-06-25

En USB til parallel adapter konverterer et USB signal til en parallel port signal . Denne adapter bruges til at forbinde en ældre parallel port printeren til en computer, som har en ledig USB -port . Dette vil tillade dig at bruge en parallel printer med en nyere computer , hvoraf mange er bygget uden parallelle porte . En USB til parallel adapter vil ikke tillade dig at sende en fax eller scanner et dokument , hvis din parallel printer er en " alt-i-én " enhed , men det vil give dig mulighed for at sende dokumenter , der skal udskrives

Du har brug for . :
USB til parallel adapter .
Printeren.


1 .
Tænd computeren og lad operativsystemet til helt starte op .
2 .
Sæt USB til parallel adapter kabel ind i USB- stikket på bagsiden af computeren . USB -porte er almindeligt placeret lige under PS /2 tastatur og mus havne . Endnu ikke slut den anden ende af kablet i printeren .
3 .
Tænd for printeren og vent et par minutter for enheden at starte op .
4 .
Sæt ende af USB til parallel adapter kabel i den parallelle port på bagsiden af printeren . Den parallelle port er normalt placeret ved siden af strømstikket . Computeren kan genkende og installere drivere til enheden . Hvis ikke , skal du klikke på " Start " knappen , og vælg " Kontrolpanel ".
5 .
Dobbeltklik på " Printere og faxenheder "-ikonet . Klik på " Tilføj en printer ". Klik på " Næste " og vælg " Lokal printer ". Fjern markeringen i feltet ud for " Automatisk Find og installer min Plug and Play-printer . " Klik på " Næste ".
6 .
Vælg " USB001 ( Virtual printerport til USB ) " i " Brug følgende port " drop-down menuen . Klik på " Næste ".
7 .
Vælg din printer mærke og model fra printeren typer listen og klik på " Næste ". Skriv et navn til printeren , og klik på " Næste ". Vælge at udskrive en testside , og klik på " Finish ". Hvis testsiden udskrives , så har du installeret USB til Parallel adapter .


Previous:nothing Next:specifikationer for en GeForce FX 5700 

Kommentarer

Code:
change