hvordan du installerer en x -1900 radeon grafikkort

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-06-26

Den X1900 Radeon grafikkort passer ind i PCI Express x16 ekspansion slot på en computers bundkort . Den understøtter op til to skærme på én gang og indeholder en HDTV udgang . Du skal bruge den driver-cd , der fulgte med skærmkortet for at begynde installationen . Du kan også downloade driverne fra ATI hjemmeside, hvis du ikke længere har den driver -cd
1
Installer X1900 Radeon grafikkort drivere ved at indsætte den driver CD eller downloade driverne fra ATI hjemmeside .
2 .
Luk computeren ned og tage netledningen fra bagsiden af tårnet .
3 .
Fjern computerens venstre side dør . Afhængigt af hvordan din computer sag er foretaget, kan du bruge en skruetrækker til at gøre dette .
4 .
Find din bundkortets PCI Express x16 ekspansion slot. Dette vil være en lang , hvid ekspansion slot i nærheden af bagsiden af din tårn , i nederste venstre hjørne af bundkortet .
5 .
Fjern den lille metal på bagsiden af din computerens tårn til at åbne PCI Express x16 ekspansion bugten . Du kan få brug for at skubbe et lille stykke af coveret ud af tårnet , eller brug en skruetrækker til at fjerne dækslet .
6 .
Indsæt bronze stik af X1900 Radeon grafikkort i udvidelsesslot . Du vil føle kortet klikker på plads , når den er sat helt ind .
7 .
Fastgør X1900 Radeon grafikkort til dit tårn . Din sag kan give en indbygget klemme at gøre dette , eller du kan få brug for at skrue det i med en skruetrækker .
8 .
Luk din computer tårn og sikre den venstre sidedør .
9 .
Sæt din computer i og tænde for den .
10 .
Lad din computer til at påvise X1900 Radeon grafikkort . Du skal muligvis installere yderligere drivere eller software for at fuldføre installationen .


Previous:nothing Next:Hvordan foretager jeg fejlfinding en tom skærm på en Toshiba Satellite serie p205d ? 

Kommentarer

Code:
change