hvordan du installerer et NIC kort på en pc

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-06-16

Hvis du ønsker at tilslutte din pc til et netværk , du har brug for en NIC ( Network Interface Card ) . NICSs gå med mange forskellige navne , der alle refererer til den samme enhed . For eksempel , blot netværkskort , Ethernet -adaptere eller netværkskort er alle almindelige navne for en NIC . Uanset hvad du kalder det , dem alle udfører den samme funktion .

A NIC er en enhed , der giver en computer til at dele data med andre computere på et netværk . NIC i en computer opretter forbindelse til en hub eller switch , der dirigerer anmodninger om data fra en computer til en anden via en RJ -45 netværkskabel . Installation af en NIC er ikke svært , og ikke tager for meget tid på alle

Du skal bruge: .
PCI netkort ( NIC )
. Installations-cd'en .
RJ -45 Ethernet -kabel .
Stjerneskruetrækker .
ESD anti-statisk armbånd .


1 .
Fjern installations-cd'en for NIC fra emballagen og sæt den i cd /dvd -drevet på din computer . Følg vejledningen på skærmen for at installere softwaren , før du installerer kortet i computeren .
2 .
Sluk computeren og magt det ud . Tag netledningen og alle andre kabler er tilsluttet pc'en .
3 .
Læg computeren på en flad overflade ( en tung skrivebord eller tabel er ideel ) . Brug stjerneskruetrækker til at fjerne skruer på bagsiden af sagen , der holder side- panelet dækslet på plads. Skub side-panelet dækning til bagsiden og fjern det.
4 .
Sæt ESD anti-statisk armbånd på håndleddet , og tilslut den anden ende til en metal del af computeren sag . Dette vil hjælpe dig med at forhindre elektrostatisk afladning ( ESD ) , mens du arbejder inde i computeren . Computerens komponenter er meget følsomme over for ESD så iført håndledsremmen er vigtigt .
5 .
Find en tom PCI slot på computerens bundkort . PCI slots er den korte hvide slots i computeren og er placeret i nærheden af bagvæg af sagen . Fjern holdeskrue i dækslet bag PCI-slot , du vil bruge . Fjern dækslet og sæt det til side .
6 .
Tag NIC fra sin anti-statisk emballage . Indsæt guldfarvede kontaktområde kanten af NIC i det hvide PCI-slot . Tryk kortet godt , indtil det er sikkert på plads. Udskift og stram låseskruen du har fjernet tidligere med til at sikre den NIC i åbningen .
7 .
Sæt side- panelet dækslet på sagen . Indsæt skruer og stram dem . Tilslut netledningen og andre kabler til pc'en .
8 .
Tilslut den ene ende af RJ -45 kabel ( begge ender skal være den samme ) til stikket i NIC . Skub kablet ind i stikket , indtil det klikker på plads .
9 .
Slut den anden ende af RJ -45 kabel til netværket hub eller switch .
10 .
Genstart computeren. Vent til Windows til at opdage de nye netværkskort og konfigurere den til brug . Hvis du bliver bedt om at gøre det , skal du genstarte computeren for at fuldføre installationen .

gode råd og advarsler


  • Bær altid en ESD anti-statisk håndledsstrop , når du arbejder inde i din pc for at undgå skader fra elektrostatisk afladning .


  • Previous:nothing Next:hvordan du søger laptops med specs     

    Kommentarer

    Code:
    change