hvordan du installerer et lydkort til Windows 98

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-06-18

Et lydkort ( også kaldet en " lydkort " ) giver mulighed for input og output af audio -signaler på computeren , hvilket betyder, at du kan tilslutte en mikrofon eller højttalere i den til at optage eller høre lyd genereret af programmer og spil . Windows 98 giver mulighed for installation af mange mærker og modeller af lydkort , og selv kommer installeret med mange lydkort driver -filer. Lydkortet vil passe ind enten ISA eller PCI slot i computerens bundkort

Du skal bruge: .
stjerneskruetrækker
. Installationsdisk .


1 .
Sluk computeren og tag strømkablet ud af stikkontakten .
2 .
Skru skruerne i kabinettet på bagsiden af computeren med stjerneskruetrækker , og fjern derefter den ydre sag fra computerens chassis.
3 .
Find en tom plads , at dit lydkort vil passe ind . PCI lydkort kræver en kortere slot end ISA lydkort , og PCI slots er almindeligt hvidt .
4 .
Brug stjerneskruetrækker til at fjerne slot skruen , der holder støvet dækslet på plads for slot du har valgt . Fjern støv dækker . Hvis der ikke er skruen på støvdækslet , så punch det ud fra indersiden af computerens chassis med spidsen af skruetrækkeren . Bøj Metalstøv dække op og ned , indtil det kan rent knækket af computerkabinettet .
5 .
holdning lydkortet løst i sprækken og sikre , at det liner op med bagpanelet og vil ikke røre nogen anden computer kort eller komponenter. Tryk kortet ind i åbningen med fast og jævnt tryk langs kanten . Sørg for, at kortet er helt anbragt i stikket .
6 .
Slut det optiske drev lyd overførsel kabel , der skulle være kommet med lydkort til lydkablet porten på bagsiden af det optiske drev . Tilslut den anden ende til porten på toppen eller på siden af lydkortet . Dette kabel overfører lyden direkte fra det optiske drev til lydkortet , hvilket er nyttigt, hvis du vil lytte til en cd på computeren .
7 .
Sæt stikket skruen for at fastgøre lydkortet på plads . Udskift den ydre sagen på computerkabinettet , så fastgør den på plads med skruer , stramning med stjerneskruetrækker .
8 .
Sæt netledningen i strømforsyningen på bagsiden af computeren , sæt dem i alle enheder , du måtte have unplugged . Sæt computerens højttalere eller hovedtelefoner kabel i lydkortets udgang , hvilket er almindeligt grønt eller mærket med en højttaler symbol . Tænd for computerens højttalere , hvis det er nødvendigt .
9 .
Tænd for computeren på og lad Windows 98 -operativsystemet til at starte helt op . Windows 98 bør anerkende , at du har installeret ny hardware på computeren .
10 .
Følg anvisningerne i " Tilføj ny hardware " guiden til at installere dit lydkort . Windows 98 vil kontrollere, om den har drivere til dit lydkort og vil installere dem hvis det er muligt . Ellers vil du blive bedt om at indsætte en disk med lydkort i computeren på det rette tidspunkt . Når du bliver bedt om indsætte installations disk, der fulgte med dit lydkort og direkte programmet til at søge efter drivere på disken .
11 .
Tryk "Finish " og genstart computeren for at fuldføre installation . Test lydkortet ved at indstille din højttaler eller hovedtelefoner volumen til det lavest mulige niveau . Indsæt en lyd-cd i det optiske drev og lad det autoplay . Når lydsporet begynder at spille , langsomt øge mængden af højttalerne eller hovedtelefonerne , indtil du kan høre lyd . Tilstedeværelsen af lyd indikerer, at lydkortet er installeret korrekt .


Previous:nothing Next:hvordan man kan identificere edb-kabler 

Kommentarer

Code:
change