hvordan du installerer et nyt grafikkort i vista

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-06-10

Hvis du ønsker at øge grafik ydelse i din computer , er det første sted , du kan starte udskifte skærmkortet . Bortset fra at forbedre resultatet af videospil og high-definition video -afspilning og redigering , vil du også mærke en forbedring i den hastighed og glidende grafik-intensive operativsystemer , som Windows Vista

Du skal bruge: .
Stjerneskruetrækker .
Videokort .
Installationsdisk .


1 .
Sluk og tag strømkablet fra din computer . Fjern sidepanelet ved at skrue skruerne på bagsiden med Phillips skruetrækker .
2 .
Brug skruetrækker til at fjerne den skrue, der holder den aktuelle video -kortet i åbningen . Fjern den gamle grafikkort ved forsigtigt at trække det ud af åbningen .
3 .
Placer den nye video -kortet i slidsen og tryk på skærmkortet i fast . Sørg for, at kortet er trykket i jævnt . Hvis der er en lille plastik sikkerhed klip , skal du sørge for , at det er klippet på plads . Udskift skrue, som holder skærmkortet på plads med stjerneskruetrækker . Hvis der er et strømstik , der skal være tilsluttet grafikkortet for ekstra spænding , find de relevante stik , der kommer ud af strømforsyningen og tilslut det i.
4 .
Placer sidepanel tilbage på sagen, og fastgør den på plads med skruer , stramme dem med stjerneskruetrækker . Sæt strømkablet tilbage i computeren .
5 .
Tænd for computeren og lad Windows Vista til at indlæse helt . Windows Vista kommer med drivere til de fleste grafikkort , så Vista skulle indlæse de rigtige drivere og vise en meddelelse om, at hardwaren er installeret . Hvis Vista ikke automatisk installere driveren , skal du placere anlægget disken i computerens optiske drev , og følg anvisningerne på skærmen for at installere drivere og ekstra programmer . Genstart computeren for at fuldføre installationen .


Previous:nothing Next:hvordan man dual boot med to harddiske 

Kommentarer

Code:
change