hvordan du installerer hukommelse på en Toshiba Tecra m2

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-06-20

Med hensyn til bang for din sorteper , er der kun få computer opgraderinger , som forbedrer ydelse så markant som hukommelse opgraderinger . Ekstra hukommelse-eller RAM-øger mængden af oplysninger, computeren kan holde , og gør det køre hurtigere . Derudover er hukommelsen priserne altid går ned , forbedre så din bærbare computers præstationer på billige er meget enkel . På bærbare computere som den Toshiba Tecra M2 , er det ekstremt nemt at tilføje ekstra hukommelse

Du skal bruge: .
stjerneskruetrækker
. Ekstra memory stick .


1 .
Sluk din Tecra M2 og drej den, så undersiden vender mod dig . Find den hukommelse bugten dækker . Det er lige ved siden af mærkaten , der viser den bærbare Windows serienummer .
2 .
Tag din stjerneskruetrækker og fjern dækslet .
3 .

Tag din nye pind af hukommelse og placere den i det fri bugten (hvis du ikke har købt det endnu , se link under Resources ) . Sørg for , at staven er linet op korrekt med bugten og brug kun et let tryk , når du sætter det .
4 .
Sæt dækslet på igen , og tænd for computeren . Hvis den memory stick blev korrekt installeret , vil din Tecra M2 bør starte normalt .

gode råd og advarsler


 • Når du installerer hukommelse , høre et klik eller pop vil lade dig ved, at det korrekt er installeret .
 • Fedt eller statisk elektricitet kan beskadige computerens hardware , så arbejdet i et rent arbejdsområde , der ikke har kilder til statisk elektricitet , som et tæppe ( eller bruge anti-statisk armbånd ) .


 • Previous:nothing Next:hvordan du henter billeder til en disk til senere udskrivning med rette beslutning   

  Kommentarer

  Code:
  change