hvordan du installerer min HP PCI trådløst kort

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-06-09

Mange HP desktop -computere leveres med trådløst netværk allerede er installeret . Hvis din model ikke , kan du tilføje trådløse netværksfunktioner ved hjælp af et internt PCI- kort . Installationen er ikke kompliceret , og bør ikke tage længere end 10 minutter, selv om du ikke har været inde i din computer , før

Du skal bruge: .
Phillips skruetrækker


. 1 .
Sluk din computer . Tag strømkablet fra bagsiden af computeren . Fjern computerens kabinet dækning . Den metode til fjernelse afhænger af stil tilfældet på din computer . Nogle computere har fastgørelsesskruer på bagsiden af sagen , mens andre tilfælde har et panel , der gynger ud eller glider .
2 .
Identificér PCI -slot inde i computeren . PCI slot er normalt på venstre side af sagen , i nærheden af bagsiden . Det er en lang , rektangulær interface slot , der er lige ved siden af en metal-dækket hul i bagsiden af kabinettet .
3 .
Fjern metalbelægningen dækker hullet i bagsiden af sagen . Dette hul skal anvendes til porte på bagsiden af PCI trådløse kort , nemlig Ethernet -porten . Hold skruen, der holdt denne plade på .
4 .
Hold HP PCI trådløse kort , så Ethernet- porten på bagsiden vender mod hullet i sagen og metal fanen point mod PCI interface slot på dit bundkort . Tryk på PCI -kortet i åbningen med fast og jævnt tryk . Du skal ikke bruge meget kraft til at få kortet i stikket .
5 .
Fastgør PCI trådløse kort ved hjælp af yderklædningen skruen og fastgøre kortet til beslaget omkring sagen hul . Sætte sagen dækslet på din computer og sætte det ind igen nu!


Previous:nothing Next:hvordan man kan tilslutte en SATA harddisk til et IDE computer 

Kommentarer

Code:
change