hvordan du opgraderer den bærbare computer hukommelse til 2 GB

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-06-06

Bærbare computere giver brugerne mulighed for at udføre mange opgaver såsom tekstbehandling , surfing på internettet , adgang til virksomhedens filer og spille spil . Laptops tilbyde den samme effekt og ydeevne , som de fleste stationære computere. En måde at forbedre effektiviteten af en bærbar computer er at øge hukommelsen . Dette gør sig især hjælper med hukommelse intensive operativsystemer som Windows 7 . Laptop hukommelse kan øges til to gigabyte ved at få adgang til hukommelsesområdet og installation af nye RAM

Du skal bruge: .
Skruetrækker .
SO-DIMM -hukommelse i alt to gigabyte .


1 .
Consult den dokumentation, der blev leveret med din bærbare computer , og er også tilgængelig på producentens websted. Lav en note af typen og mængden af hukommelse din bærbare computer understøtter . Sørg for, at den bærbare computer understøtter to gigabyte RAM .
2 .
Køb kompatible hukommelse eller RAM , som findes på mange online og mursten og mørtel forhandlere . Nogle muligheder er tilgængelige i afsnittet Ressourcer .
3 .
Sluk den bærbare computer ud . Tag alle kabler og enheder tilsluttet den bærbare computer .
4 .
Vend den bærbare computer op-side ned . Fjern batteriet ved hjælp af mekanisme til at fjerne .
5 .
Se den bærbare computer dokumentation for placering af hukommelsen rum . Rummet er som regel under et panel i bunden af den bærbare computer eller placeret under tastaturet .
6 .
Adgang til hukommelsesområdet ved at fjerne de nødvendige skruer og bærbare komponenter . Fjerne eksisterende hukommelsesmoduler , hvis de bliver erstattet ved at trykke på tapperne på hver side af de chips , hvilket bringer chip til en 45- graders vinkel og at fjerne det forsigtigt .
7 .
Sæt den nye hukommelse chips ved en 45- graders vinkel . Tryk ned på chippen , indtil det klikker på plads .
8 .
Sæt hukommelse panelet , skruer og andre dele fjernet for at få adgang til hukommelsen . Indsæt batteriet .
9 .
Drej den bærbare computer højre side opad . Sæt alle kabler og enheder .
10 .
Tænd den bærbare computer. At systemet belastning i Windows .
11 .
Tryk på startknappen og vælg " Kontrolpanel ". Dobbelt -klik på "System " ikonet .
12 .
Klik på fanen "Generelt" . Bestem mængden af de fundne hukommelse fra listen på fanen. Hvis hukommelsen beløbet ikke pege på to gigabyte slukke for computeren og sørg for, at hukommelsen er installeret korrekt .

gode råd og advarsler


 • altid konsultere systemets dokumentation , før køber hukommelse eller andre komponenter . Den forkerte type hukommelse , såsom skrivebordet hukommelse vil ikke fungere i en bærbar computer .
 • Elektrostatisk udladning , eller ESD , alvorligt skader computer komponenter. Brug altid en anti-statisk håndled band eller andre ESD strategi for forebyggelse af , når du arbejder inde i en computer .


 • Previous:nothing Next:hvordan man installere en CR 1220 batteri i en hk ze5170   

  Kommentarer

  Code:
  change