hvordan du søger laptops med specs

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-06-16

Når de søger efter en bærbar computer , er det ideelt at finde en med de rette specifikationer til opgaven ved hånden . Websteder, der giver dig mulighed for at søge efter computere med dit ønskede specs kan gøre at vælge en bærbar computer hurtig og nem

Du skal bruge: .
Computer
Internetforbindelse .


1 .
bestemme, hvad primære brug af den bærbare computer vil være. Hvert sæt af specifikationer er egnede til forskellige opgaver .
2 .
Indtast de tekniske specifikationer og pris vifte af den bærbare computer , du er på udkig efter på et websted som f. eks CNET . com .
3 .
Fra den resulterende liste , vælge flere bærbare computere , hvor du er interesseret , og holde sig deres brands , modelnumre og priser .
4 .
Læs anmeldelser af andre brugere , der har købt de computere , du er interesseret , og disse udtalelser kan være meget nyttigt at gage aspekter af den bærbare computer , der ikke vil blive opført i specs sektion, såsom byggekvalitet , bruger-venneløs , let opsætning og kundeservice .
5 .
fra din liste , skal du vælge den bærbare computer , der har de specifikationer , du har brug for, det er også den mest omkostningseffektive og er godt gennemgået af andre brugere .

gode råd og advarsler


  • Prøv at vælge en søgning websted , der ikke er tilknyttet nogen laptop producent , således at ingen af detaljerne er forudindtaget .


  • Previous:nothing Next:Hvordan får jeg et 2 GB SD- kort til at arbejde på en Tungsten E2 ?     

    Kommentarer

    Code:
    change