hvordan du tilføjer harddisk til din computer

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-06-07

Som harddisk fabrikanterne fortsat at øge den samlede lagerkapacitet på interne harddiske , bliver det mere almindeligt, at private brugere til at udføre harddisk opgraderinger . Disse nye harddiske øge levetiden på computeren ved at tilføje flere data lagring og plads til nye programmer . Tilføjelse harddisk til en computer er en proces, der kræver minimal computer kundskaber og lidt tid til at fuldføre . Fra 2010 , er de fleste hårde produceres drev " plug and play ", hvilket betyder at de kun kræver tilslutning til det system , hvor de er identificeret og drivere installeres automatisk af operativsystemet.

Du skal bruge:
lille skruetrækker
. Anti-statisk håndledsrem ( valgfrit ) .


1 .
Fjern computeren fra alle elektriske kilder .
2 .
Fjern computerens side adgang panel ved at fjerne de skruer, der holder den på plads på bagsiden af computeren .
3 .
aflade statisk elektricitet med en anti-statisk håndledsstrop , eller ved at trykke på metal ramme af computeren , før du rører noget inde i sagen .
4 .
Indsæt den nye harddisk til en ledig harddiskplads placeret på fronten af computeren under den optiske drev og det aktuelt installeret harddisk og fastgør det på plads med to skruer på hver side . Må ikke over-stramme skruerne , eller det kan beskadige harddisken .
5 .
Slut datakablet følger med den nye harddisk til en harddisk data port på bundkortet og fastgør den anden ende til data -porten på bagsiden af den nye harddisk . Enderne af datakablet er indbyrdes udskiftelige og kan knyttes til enten bundkortet eller harddisken . De harddisk data porte på bundkortet er placeret i nederste højre hjørne og er normalt mærket til identifikation . Datakablet passer den mindste af de to havne på bagsiden af harddisken og passer kun i én retning .
6 .
Tilslut en tilgængelig harddisk strømstik fra computerens strømforsyning til de øvrige porten på bagsiden af harddisken . Denne port er også nøglen til at tillade kun en strømstik , der skal indsættes i det i én retning .
7 .
Sæt computerens side adgang panel og genoprette de elektriske tilslutninger tidligere brudt .

gode råd og advarsler


  • Sikkerhedskopier alle vigtige data om den aktuelle harddisken , før du installerer en ekstra harddisk .


  • Previous:nothing Next:hvordan du installerer HP 300 gb Ultra320 SCSI     

    Kommentarer

    Code:
    change