hvordan du tilslutter en LPT printeren til en usb

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-06-21

Mange ældre printere leveres med en parallel ( LPT ) port forbindelse, fordi USB- tilslutninger ikke var til rådighed i computere på det tidspunkt . I de seneste år , er USB blevet den standard printer forbindelsestype, og færre computere leveres med parallelle porte . Hvis du har en ældre parallel printer , der er stadig i god stand og producerer kvalitets prints, der ikke er behov for at erstatte den, når du køber en ny computer . Du kan nemt tilslutte din gamle LPT printer til en ny computer USB- port inden for få minutter

Du skal bruge: .
USB -til-Parallel adapter kabel .
Software -drev installationsdisk til printeren .


1 .
Sluk computeren og magt det ud . Sluk for strømmen til printeren .
2 .
Sæt den flade ende af USB -til-Parallel adapter kablet i en tom USB- port på computeren . Sæt den anden ende af kablet i den parallelle forbindelse port på printeren . Snap fastgørelsesklemmerne på plads .
3 .
Tænd printeren først , og derefter tænde for computeren . Tillad Windows til at starte normalt .
4 .
Vent til Windows til at opdage den nye printer og start " guiden Tilføj printer . "Klik på " Næste " knappen , når skærmen vises .
5 .
Klik på alternativknappen ved siden af " Lokal printer er tilsluttet denne computer " valgmulighed . Klik på afkrydsningsfeltet ved siden af " Automatisk Find og installer min Plug and Play-printer . "Klik på " Næste " knappen
6
Klik på "Brug følgende port : " . valgknap , og rul derefter ned til " USB001 ( Virtual printerport til USB ) "i drop-down listen . Klik på knappen "Næste" .
7 .
Lad Windows installere driveren automatisk , eller klik på " Har disk " mulighed for at installere fra installations-cd'en til printeren . Følg vejledningen på skærmen for at fuldføre installationen .


Previous:nothing Next:Hvordan tilføjer jeg DDR2-hukommelse i en HP Vectra desktop ? 

Kommentarer

Code:
change