hvordan du udskifter en Alienware bærbar tastatur

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-06-01

Uanset om din laptop tastatur som helhed ophører med at arbejde , eller enkelte taster begynder at dø , kan du fjerne og udskifte dit Alienware laptop tastatur selv og spar penge i forhold til at have en computer butik udføre reparationer . Vide, hvordan du fjerner tastaturet vil også hjælpe dig med fejlfinding keyboard problemer, så du kan se , om du har brug for at få et nyt tastatur eller stikket kom bare løs og skal sættes ind igen

Du skal bruge:
skruetrækker .
Stjerneskruetrækker.


1 .
Slå din bærbare computer ud og tage alle kabler , der er knyttet til din maskine .
2 .
Gør din bærbare computer på hovedet og spin det så den side af den bærbare computer , som åbner op er tættest på dig .
3 .
Find bunddækslet på den bærbare computer , der dækker hele venstre side og den nederste halvdel af den højre side . Fjern de otte skruer langs den ydre kant af bunddækslet .
4 .
Løft og fjern bunddækslet .
5 .
Skru to skruer i midten af den bærbare computer .
6 .
Vend computeren på hovedet . Spin computeren, så den side , der åbner op er tættest på dig . Åbne den bærbare computer op og skubbe skærmen hele vejen tilbage .
7 .
Find hængseldækslet , der kører bredden af den bærbare computer bag den sidste række af tasterne på tastaturet . Wedge en flad skruetrækker under hængseldækslet på hver side og lirke det op , indtil det løsner sig.
8 .
Løft og fjern hængseldækslet .
9 .

Fjern skruerne bag " F3 "og " F12 " nøgler .
10 .
Løft bagsiden af tastaturet og trække det tilbage omkring en tomme .
11 .
Tag tastaturkablet (bredt kabel ) og tastaturet baggrundslys kabel ( tyndt kabel ) i den nederste venstre side af tastaturet .
12 .
Løft og fjern tastaturet .
13 .

Sæt tastaturet og baggrundsbelysning kabler ind i den relevante stik på det nederste venstre hjørne af tastaturet plet på den bærbare computer . Hold tastaturet ned på en vinkel omkring to inches bag musemåtten og langsomt skubbe tastaturet til kanten af tastaturet slot . Sænk tastaturet på plads .
14 .
Indsæt og stram skruerne bag " F3 "og " F12 " tasterne .
15 .
Placer hængseldækslet bag den sidste række af taster og tryk den ned for at låse den på plads .
16 .
Vend den bærbare computer på hovedet .
17 .

Sæt bunddækslet på bagsiden af den bærbare computer . Indsæt og stram de otte skruer , der går langs den ydre kant af bunddækslet .


Previous:nothing Next:hvordan man bruger en bærbar computer skærm som en PC-skærm 

Kommentarer

Code:
change