hvordan man dual boot med to harddiske

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-06-10

Dual boot giver dig mulighed for at køre flere operativsystemer på uafhængige interne harddiske . Dette kan være to forekomster af det samme operativsystem , for at muliggøre en backup i tilfælde af et drev fiasko, eller to forskellige styresystemer at give mulighed for mere end én arbejdsmiljø . Dual boot operativsystemer fra uafhængige harddiske indeholder programmet fleksibilitet , især nu, Macintosh -computere er baseret ud af Intel -processorer i en bred vifte af leverandører

Du skal bruge: .
stjerneskruetrækker .
Videokort .
Installationsdisk


1
Installer primære operativsystem til den primære harddisk mærket af computeren som . " C : \ . " Følg standard operativsystem installation procedurer følger med installationsdisken af operativsystemet fabrikanten.
2 .
Genstart computeren, og indtast det primære operativsystem .
3 .
Indsæt installations- disk til den anden operativsystemet skal installeres .
4 .
Start installationsprogrammet og vælg den anden harddisk , som målet for installationen . I de fleste tilfælde vil den ekstra harddisk er mærket " E : \ . "
5
Genstart computeren , når den vellykkede installation af andet styresystem
6 . .
Vælg det operativsystem, som du ønsker at starte op i en automatisk genereret dual-boot -skærm, der nu synes før hvert operativsystem opstartsprocessen.

gode råd og advarsler


  • Sikkerhedskopier alle vigtige filer til en ekstern placering , før du ændrer den computer til dual boot med to harddiske .


  • Previous:nothing Next:chipsæt definition     

    Kommentarer

    Code:
    change