hvordan man finder den perfekte gateway bærbar

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-06-24

Gateway designs hver af sine bærbare computere til en anden type computer bruger , fra den afslappede internetbrowseren til hardcore gamer . At finde den perfekte Gateway laptop til dig , afhænger af hvilke funktioner du har brug for . Når du beslutter dig om dine behov i en bærbar computer , kan du søge Gateway 's bærbare valg og finde en computer , der vil arbejde for dig
. 1 .
Beslut dig for en pris, du er villig til at bruge til at hjælpe dig med at afgøre , hvilken type af funktioner din bærbare computer vil have .
2 .
Bestem på displayet størrelse . Overvej hvordan du vil bruge din bærbare computer , og hvis du primært vil bruge den til at surfe på nettet og tekstbehandling , vil en mindre skærm fungerer godt, og du sparer penge . Vælge en større skærm Hvis du har planer om at spille spil eller se film .
3 .
regne ud hvor meget random access memory ( RAM ) , du behøver. Vælg flere RAM jo hurtigere du vil have din bærbare computer til at køre , en afslappet computerbruger kan gøre fint med 2GB RAM , mens en tung computer bruger eller gamer ønsker 4GB til 8GB RAM .
4 .
Beslut på en harddisk størrelse . Kig efter en større harddisk , hvis du har planer om at spare en masse filer og programmer til din computer .
5 .
Kig på eventuelle ekstra funktioner , du gerne vil have i en bærbar computer , for eksempel indbygget i web- cams eller SD -kort slots .
6 .
Besøg en computer butik med Gateway laptops og se på dem personligt . Tag dig tid til at finde ud af , hvem der har de funktioner , du ønsker , og afprøve dem , du er interesseret i.


Previous:nothing Next:hvordan man formatere usb tommelfinger drev fra dos 

Kommentarer

Code:
change