hvordan man formatere usb dårlige sektorer

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-06-24

En dårlig sektor på din USB- flash- drev betyder, at du ikke kan skrive eller gemme data til dette område på drevet-drevet er besværligt og værdiløs til dig på dette punkt . Dårlige sektorer er forårsaget af software og hardware funktionsfejl , og en hurtig , næsten ubesværet tilgang til fastsættelse af problemet er at omformatere eller slette hele drevet , herunder de gode områder . Dette vil dog ekstrem metode ødelægge dine gemte data på drevet . I stedet kan du bruge værktøjerne i Windows-operativsystemet til at finde og reparere beskadigede sektorer .
1 .
Klik på Windows -logoet på proceslinjen nederst på skrivebordet for at vise menuen Start . Klik på " Computer "link for at åbne et vindue der viser tildelingen af drevbogstaver-. for eksempel , " C ", " D "og så videre
2
Højreklik på ikonet /drevbogstavet for USB- drev, der har dårlige sektorer , og derefter vælge " Egenskaber "fra menuen for at åbne vinduet Egenskaber .
3 .
Klik på "Funktioner " fanen bringe det på forsiden af vinduet, og klik derefter på " Undersøg nu " knappen under " Fejl-Kontrol " for at åbne en anden dialogboks .
4 .
Sæt et flueben i feltet ud for " Automatisk Ret fejl i filsystemet "og " Scan efter /genopret beskadigede sektorer. "
5 .
Klik på " Start " knappen og derefter vente på Windows-operativsystemet til at finde og reparere beskadigede sektorer på USB -drevet . Dette er en langvarig proces , så vær tålmodig .

gode råd og advarsler


  • Hvis du bruger " Format " option på USB- drev i et forsøg på at reparere dårlig sektorer , være opmærksom på , at i den proces , du vil slette alle data på drevet .


  • Previous:nothing Next:hvordan man kan kopiere dvd’er over på en bærbar     

    Kommentarer

    Code:
    change