hvordan man installere en CR 1220 batteri i en hk ze5170

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-06-06

CR 1220 " mønt " stil batteri er en type af lithium batteri, der bruges til forskellige elektroniske enheder , såsom ure eller lommeregnere. Det er også den nøjagtige størrelse og spænding batteriet bruges af HP Pavilion Ze5170 notebook til at gemme interne BIOS information . Hvis din bærbare pc's nuværende BIOS batteri er gået dødt , vil computeren ofte mister dato og klokkeslæt oplysninger eller undlader at starte op fra harddisken . Du kan installere en ny CR 1220 batteri i løbet af få minutter

Du skal bruge: .
stjerneskruetrækker .
Skruetrækker .


1 .
Fjern alle kabler og enheder tilsluttet til din Ze5170 bærbare og lukke operativsystemet. Luk skærmen , og drej den bærbare computer , så batteriet er tilgængelig .
2 .
skubbes over plastic udløseren , som er placeret til højre for batteriet , før batteriet popper op en smule. Tag fat i kanten af batteriet og skub det ud af den bærbare pc .
3 .
Fjern de to tastaturet skruer placeret nær toppen af den bærbare pc's tilfældet med en stjerneskruetrækker . Roter den bærbare igen , så den øverste ende vender mod dig . Åbn skærmen så den bærbare pc er helt flad .
4 .
Skub slutningen af din skruetrækker under yderst til højre kant af plastik dækker brik placeret over tastaturet . Løft skruetrækker opad til pop låget stykke af den Ze5170 bærbare omhyggeligt .
5 .
Fjern begge Phillips-stil skruer placeret på oversiden af det udsatte område af tastaturet . Løft tastaturet op og sæt den ned på håndledsstøtten at afsløre de interne komponenter tilsluttet den bærbare pc 's bundkort .
6 .
Find den bærbare nuværende BIOS batteri , som er en lille cirkulær batteri placeret nær toppen af bundkortet . Afbryd bundkortet kabel fastgjort til siden af batteriet .
7 .
Løft BIOS batteriet ud af metal stifter holde den på plads på bundkortet . Placer CR 1220 batteri forsigtigt ind i metal ben . Fastgør bundkort kablet til den side af CR 1220 batteri .
8 .
Læg tastaturet , skruer , plastik cover og batteri sammen igen i den modsatte rækkefølge, de blev fjernet . Tænd den bærbare og klik på " F10 ", når HP Pavilion logoet belastninger under operativsystemet boot -processen.
9 .
Tryk på " F5 "tasten for at opdrage den " Gendan fabriksindstillinger " valgmulighed . Tryk på den venstre piletast for at markere "Ja "og trykke på " Enter " -tasten. Navigere gennem BIOS faner for at overskriften hedder " Afslut ".
10 .
Tryk på " Enter " på " Exit "entry og tryk " Enter " igen for at genstarte din HP bærbare .

gode råd og advarsler


  • Berøring den bærbare bundkort uden at være jordforbindelse kan medføre udtømning af statisk elektricitet , som ødelægger dit HP 's hardware . De bedste måder at holde din bærbare sikkert er at enten periodisk trykke en umalet enhed med en forbindelse til jorden eller ved at bære en statisk håndledsrem , der er tilgængelig fra elektronik detailhandlere .


  • Previous:nothing Next:hvordan man kan reparere en ntfs harddisk     

    Kommentarer

    Code:
    change