hvordan man installere en harddisk køleventilator

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-06-08

Harddiske er en ofte overset enhed , når designer varmestyring til en computer . Harddiske er bygget til at operere inden for et bestemt interval af temperaturer for optimal ydelse og produkt levetid . Installationen af en harddisk fan mindsker den samlede temperatur på harddisken , og dermed øge ydeevnen og liv i harddisken i computersystemet

Du skal bruge: .
Skruetrækker
Anti-statisk håndledsrem ( valgfrit ) .


1 .
Power ned og afbryde strømmen til computeren .
to .
Fjern computerens side adgang panel , som kan kræve fjernelse af to skruer fra bagsiden af computeren , som fastgør panelet på plads .
tre .
fjerne enhver ophobet statisk elektricitet før du arbejder inde i computeren ved at røre ved metalrammen på computeren eller ved hjælp af anti-statisk armbånd . Rør ved metalrammen ofte , mens du arbejder inde i computeren , hvis håndledsremmen ikke bruges til at fjerne enhver bebyggede statisk elektricitet .
4 .
Find harddisken på forsiden af computeren under CD-og DVD -drev , og fjern de fire skruer holder den på plads på harddisken bugten . Afmontere kablerne tilsluttet tilbage og skubbe den ud af harddisken bugten .
5 .
Vend harddisken om, så den grønne kredsløb vender opad.

6 .
Find de fire ubrugte skruehuller på undersiden af harddisken nær de fire hjørner af printkortet . Disse monteringshuller er placeret i disse stillinger at give mulighed for efter-markedet kølere skal installeres .
7 .
Placer harddisken blæser over harddisken , foring sine monteringshuller med monteringshullerne på overfladen af harddisken .
8 .
Sæt en skrue i hvert monteringshullet og stram dem, indtil der foreligger en fast greb . Pas på ikke at stramme skruerne som skader på harddisken og ventilatoren kan forekomme . Kun bruge nok kraft til at sikre ventilatoren til harddisken , når stramme monteringsskruerne .
9 .
Tilslut en tilgængelig fire -bens hvid " Molex " strømstik fra strømforsyningen til strømkablet tilsluttet en harddisk køling ventilator. Dette beføjelser ventilator og tænder den på automatisk, hver gang systemet tændes .
10 .
Sæt harddisken ind i harddiskplads og sikre den tilbage på plads med skruer på siderne .
11 .
Skub den side adgang panelet tilbage på plads , udskifte skruerne , og sæt i computeren .


Previous:nothing Next:Hvordan opgraderer jeg Portege 3505 hukommelse ? 

Kommentarer

Code:
change