hvordan man kan forbinde to computere med et tastatur & en mus

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-06-04

Brugere , der ønsker at forbinde to eller flere separate arbejdsstationer til en enkelt mus og tastatur kan gøre det med open source program kaldet Synergy . Synergy arbejder for Windows 95 og NT familier , Mac OS X 10,2 og højere samt Unix . Synergy giver brugerne mulighed for at forbinde computere , så aktioner som f. eks udveksle information via klippebordet er muligt fra én server til en anden uden filoverførsel . Synergy er forholdsvis ligetil at installere Windows-brugere . Synergi kræver lidt mere teknisk ekspertise til at installere i Mac og Unix- baserede systemer , så det anbefales at konsultere vejledningen gennem Source Forum for klarhed .

Du skal bruge:
TCP /IP netværk
. Synergy -programmet download .
Skærme for hver computer til link.
.

Opsætning Synergy på Windows


1 .
Sørg computere er sat op til at køre på samme TCP /IP -netværk . Pluk tastatur og mus du ønsker at kontrollere den sammenkædede arbejdsstationer med . Dette vil blive den "primære skærm " , der løber synergi serveren . Eventuelle yderligere systemer tilføjede vil være " sekundære skærme " og køre klienten .
2 .
Installer den software, der er relevant for din computer platform . Gentag installation på alle computere , der skal dele mus og tastatur . Mac OS X -brugere vil hente en mappe, som du kan placere hvor som helst på din computer , der indeholder to programmer og supplerende filer.
3 .
Konfigurer serveren . Mac og Unix -brugere kan springe til punkt 2 . For Windows -brugere vil dette blive guidet med dialogbokse . Klik på knappen mærket " Del denne computers tastatur og mus "for at starte konfigurationen . Vælg " Screens Links Konfigurer "-knappen . Find " + " knappen for at tilføje de vigtigste computer (server ) af enhver navne, som du ønsker at identificere denne server ved i fremtiden . Klik på " OK " for at afslutte .
4 .
Klik på " + " knappen for at tilføje alle andre computere , du vil sammenkæde gennem synergi . Tilpas skærmen indstillinger, der vises på " Tilføj Screen " dialogboksen .
5 .
Find den kontrol , der er anført under " Links "for at starte linket . Find " Screens "liste og klik kun én gang på serveren 's navn . Vælg navnet på skærmen til venstre for serveren ( primære computer ) , hvis relevant . Hvis der ikke er skærmen til venstre indtaste " --- " og udpege skærmene til højre , over eller under den server , indtil alle skærme er tilsluttet . Klik på " OK " for at afslutte " Skærme og Links " dialogboksen .
6 .
Tilpas indstillingerne ved hjælp af indstillingsmenuen efter behov . Klik på "Test " for at få Synergy køre en hurtig test mellem de linkede serveren og dens kunder til at kontrollere, om eventuelle problemer . Hvis der vises en dialogboks med en fejl, hører fejlfindingsguiden efter behov .

gode råd og advarsler


 • Hvis Synergy ikke kører korrekt efter testen kontrollerer fejlfindingsvejledningen på Kilde Forum til at finde ud af årsagen til fejlen .
 • Vær meget specifik , når du konfigurerer din skærm . Synergy vil ikke påtage sig , fordi du sagde skærmen den ene var til højre for skærmen to, skærm to er til venstre for skærmen én. Du bliver nødt til at programmere hver skærm , du lyst til at røre hinanden i begge retninger . Hvis ikke din cursor får fast på én skærm .
 • En anden mulighed kan være at knytte de to skærme ved hjælp af en KVM ( keyboard , visuelle og mus ) skifte , men du bliver nødt til at købe dette, og det ikke problemfrit integrerer skærmene ligesom Synergy . Du bliver nødt til fysisk at slå en COMAND , knap eller skifte til skifte desktoppe på en KVM . Det er en tilsvarende mulighed for dem, der tilsluttes via USB -kabler .


 • Previous:nothing Next:Hvordan scanner jeg noget på en kanon MX700 & email dokumentet til nogen ?   

  Kommentarer

  Code:
  change