hvordan man kan identificere edb-kabler

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-06-18

Computere er afhængige af mange kabler til at tilslutte de nødvendige komponenter og funktionelle korrekt . Computer ejere skal tilføje ekstra kabler for at fuldføre en internetforbindelse så godt. Ud over dette, kan computere også bruge en række andre kabler til at tilslutte mulighed enheder som printere , digitale kameraer eller eksterne lagringsenheder såsom et hukommelseskort eller en harddisk . Computerbrugere kan tage et par skridt til at identificere edb-kabler , selv hvis kablet er i øjeblikket frakoblet
1 .
Kig på den faktiske kablet for at se om navn eller type er trykt på udvendig belægning . For eksempel er Cat5 , Cat5e og Cat6 kabler alle typer af Ethernet- kabler , der forbinder en computer til et modem eller en router . USB -kabler tilslutte en række forskellige enheder, herunder audio -afspillere , printere , kameraer og endda mus til en computer . Denne type kabel kan læse " USB 2. 0. "
to .
Check ender ( stik ) af kablet til at identificere kablet . USB -kabler har mindst ét stik , der er en smal rektangulær form . Ud over dette , er det stik omgivet af plasthus , der er præget med USB -symbolet . Elkabler har en standard to-eller tre-strenget design ( i USA) , der passer ind i en stikkontakt , mens stikkene på et Ethernet -kabel der ligner , men større end de traditionelle telefonkabel.
3 .
Følg kablet til den tilsluttede enhed , hvis det i øjeblikket er tilsluttet . Brug dine øjne eller hænder , hvis stien er visuelt forvirrende , at afgøre, hvilken enhed forbindes til kablet . For eksempel forbinder standard VGA- kabel af computerskærmen til tårnet .
4 .
Bestem hvilken port accepterer kablet . Flere havne er afhængige af en grundlæggende farveskema , herunder for audio kabler. Mikrofon havne er normalt lyserødt , mens hovedtelefon havne er grønne . Desuden tastatur kabler forbindelse til en rund , lilla port , mens musen havnen er rund og grøn .

gode råd og advarsler


 • USB -kabler har en standard afslutning , som har forbindelse til en computer , mens den anden ende kan have en af flere stik typer . De er alle USB-kabler , dog . mange kabler kan oprette forbindelse til flere enheder
 • Nogle kabler er indbygget i enheden, som det er tilfældet med tastaturer , højttalere og nogle mus , så der vil kun være én gratis ende .


 • Previous:nothing Next:Hvordan foretager jeg fejlfinding en Maxtor 2300 ekstern harddisk , der ikke fungerer & har en summende lyd ?   

  Kommentarer

  Code:
  change