hvordan man kan identificere en processor

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-06-04

En CPU , eller centralenhed , består af millioner af små transistorer placeret på et stykke silicium , der udfører forskellige operationer på data, der muliggør computeren til at fungere . På et grundlæggende niveau , er en transistor en elektronisk anordning, der har to stater , til eller fra . Ved hjælp af mange af disse transistorer i sammenhæng giver processoren til at udføre mange komplekse opgaver på samme tid . Hvis du ønsker at opgradere eller udskifte din computers processor , er det en god ide at vide, hvilken en er i din maskine .
1 .
Højreklik på dit Windows- desktop ikon kaldet " My Computer " og vælg " Egenskaber "valgmulighed . På nogle maskiner , er det " Denne computer " ikonet i en liste, der er set ved at klikke på " Start " knappen . Et nyt vindue åbnes navnet System Properties .
2 .
Vælg " Hardware " fanen fra vinduet Egenskaber for system efterfulgt ved at klikke på "Enhedshåndtering " knappen . Vinduet Enhedshåndtering kommer til syne . Enhedshåndtering vindue viser alle pc'ens hardware efter type .
3 .
Udvid " processorer "i vinduet Enhedshåndtering med et klik . Navnet på den CPU installeret på din maskine vises .


Previous:nothing Next:Hvordan installerer jeg en CANON BJC -250 printeren uden en disk ? 

Kommentarer

Code:
change