hvordan man kan opgradere en imac harddisk

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-06-07

Hvis harddisken i iMac er ved at løbe tør for lagerplads , kan du opgradere den ved enten at tage den til en Apple Authorized Service Provider eller for at nedlægge iMac selv . Ifølge Apple , tomme uautoriseret service på iMac garantien og AppleCare Protection Plan . For iMacs ikke længere er dækket af garantien , at- home reparationer skære ned på udgifterne til service . Sørg for at du føler dig tryg tage ud din computer , før det besluttes at udføre opgraderingen selv

Du skal bruge:
3 .
5- tommer SATA harddisk .
Stjerneskruetrækker .
T8 Torx skruetrækker .
T6 Torx skruetrækker .
4 sugekopper .
Anti-statisk mat .
Anti-statisk armbånd .


1 .
Spread en anti-statisk måtte ud på et skrivebord og lægge iMac med forsiden nedad på måtten . Skub armbåndet på dit håndled og klemme enden af ledningen til et hjørne af anti- statisk måtte .
2 .
Skru Phillips skrue i midten af den lange , aluminium panel dækker RAM kort . Fjern panel og træk den sorte plastik faner holde RAM -kort i. Træk RAM kort ud af deres slots med fingrene .
3 .
Vend iMac på ryggen for at få adgang til plastik skærmlåget . Stick sugekopperne på den flade overflade skærmlåget , afstand dem ud jævnt . Grip sugekopperne og bruge dem til at løfte plastlåg ud af iMac .
4 .
Fjern alle T8 Torx skruer, der holder aluminium sagen til skærmen . Forsigtigt begynde at løfte op på sagen for at adskille den fra computeren , udsætter flere T8 Torx skruer i rammen omkring LCD- panelet . Skru dem og løft skærmen lidt for at se de tre stik holder den til hovedkortet .
5 .
Træk op på den sorte stik i nærheden af ventilatoren i nederste venstre hjørne af iMac . Det vil afbryde let og giver dig mulighed for at se de to andre stik mellem display og hovedkortet .
6 .
Frakobl det blå kort fra skærmen i nederste højre hjørne af computeren . Nu har du mulighed for at forlade den sidste sorte ledning tilsluttet, eller afmonterer den. Displayet vil nå langt nok væk til at hvile udenfor rammen med denne ledning tilsluttet .
7 .
Skru de to T8 Torx skruer, der holder den plastiske harddisk kabinet til hovedkortet . Skræl båndet fra harddisken og fjerne den magt og SATA -kabler fra bagsiden af drevet .
8 .
Løft harddisken og fjerne det fra kabinettet ved at skubbe den mod dig med SATA-forbindelse mod dig . Fjern T6 Torx skruer i hver side af drevet .
9 .
Skru T6 Torx skruerne i samme huller i det nye drev . Skub det i kabinettet og sætte skabet på plads på hovedkortet . Sørg for, at den sidder ordentligt på sin plads at lette samling af iMac . Tilslut strøm og SATA kabler i det nye drev .

gode råd og advarsler


  • at undgå at åbne din computer , skal du bruge en ekstern harddisk til at gemme filer , der don ' t passe på din iMac harddisk .


  • Previous:nothing Next:min microsoft bluetooth mus er ikke forbinder     

    Kommentarer

    Code:
    change