hvordan man kan overføre edb-data med et USB-kabel

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-06-21

USB , eller universal serial bus , er en forbindelse port tilgængelig på alle edb-systemer . Som sin fulde navnet antyder , er det alment accepteret af de fleste hardware , så du kan tilslutte eksternt udstyr direkte til computeren . Dette omfatter harddiske og andre lagringsenheder . Med den tilsluttede harddisk , er det muligt at overføre data direkte fra computeren til ekstern hardware

Du skal bruge: .
Ekstern harddisk
. USB- kabel .


1 .
Sæt USB- kablet i USB- porten på den eksterne harddisk . Kontroller, at kablet er sat helt ind , ellers er systemet ikke kommer til at registrere harddisken .
2 .
Sæt den modsatte ende af kablet i en af USB-portene på computeren system .
3 .
Vælg " Start "," ( My ) Computer " og dobbeltklik på den flytbare enhedsikonet . Der vises et vindue , der repræsenterer de oplysninger gemt på USB-harddisk .
4 .
Find oplysninger om den computer, du vil overføre over . Disse filer kan stamme overalt på systemet.
5 .
Klik og træk filerne fra computeren i det åbne flytbar enhed vindue . En statuslinje vises på skærmen , viser hvor meget tid der er tilbage til filoverførslen for at afslutte. Når dette er færdig, lukke de åbne vinduer , skal du højreklikke på flytbar enhed ikonet og vælg " Eject " fra pull -down menu . Afbryd den eksterne harddisk fra computeren , når ikonet forsvinder .


Previous:nothing Next:hvordan man får adgang e-mail fra en fjerncomputer 

Kommentarer

Code:
change