hvordan man kan reparere en genskrivbar dvd

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-06-07

Du kan reparere en genskrivbar DVD ( DVD-RW ) ved hjælp af emner fundet i skabene rundt om i huset , såsom sprit , møbelpolish og tandpasta . Selvom du måske nødt til at gå til butikken for at hente en af disse poster, skal du være i stand til at finde de fleste af disse emner ligger omkring dit hus . Når du reparere din genskrivbare dvd , skal du sørge for at kopiere sine data til computeren i tilfælde af DVD bliver ulæselige efter yderligere slid og ælde

Du skal bruge: .
Klud
Sprit .
Møbelpolish.
Tandpasta .


1 .
Anvend sprit til en blød klud , og derefter gnide klud i en cirkulær bevægelse på overfladen af dvd'en. Flyt fra det indre til det ydre kant , mens du gør det . Det bør fjerne snavset pletter fra DVD . Tillad genskrivbare DVD lufttørre , før du bruger det i en dvd- afspiller .
2 .
polske lys ridser og skrammer på en skrivbar dvd med møbelpolish . Påfør møbelpolish til en blød klud , og derefter gnide klud i en cirkulær bevægelse på overfladen af dvd'en. Mens polering , start på den indvendige kant af DVD og flytte til den udvendige kant . Den polske fylder ridser og gøre det lettere for en dvd -afspiller eller computer for at læse genskrivbar DVD . Der henvises til Trin 1 for at rense genskrivbar DVD før du bruger det i en dvd -afspiller.
3 .
Squirt tandpastaen på en blød klud , og derefter gnide klud i en cirkulær bevægelse på overfladen af dvd'en til at buff ud moderat ridser fra en genskrivbar DVD . Den grynet konsistens af tandpasta vil hjælpe med at fjerne ridser fra DVD , mens polering . Polere DVD , starter ved midten af disken og bevæger sig mod den udvendige kant . Der henvises til Trin 1 for at rense genskrivbar DVD før du bruger det i en dvd- afspiller .


Previous:nothing Next:hvordan du tilføjer harddisk til din computer 

Kommentarer

Code:
change