hvordan man kan sammenligne laser blækprintere

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-06-13

Laser ink printere er hurtigere end ink-jet printere og har en lavere produktionsomkostninger på lang sigt , ifølge Best Buy hjemmeside . De er et godt valg i miljøer , hvor printeren benyttes ofte , f. eks kontor . Disse dage , laser blækprintere kommer med en række funktioner , der passer til det behov for trykning opgave, og beslutte, hvilken type til at købe , kan være en udfordring . En måde at sammenligne laser blækprintere er at genkende din printbehov og gøre nogle forskning

Du skal bruge: .
File genopretningsprogram .


1 .
Tænk over hvordan du planlægger at bruge din printer , og hvilke funktioner der er vigtigst for dig . For eksempel , hvis du planlægger at bruge printeren til almindelig brug på kontoret , kan sort print hastighed være en prioritet . Nogle funktioner, du måske ønsker at overveje at omfatte farve printhastighed , multi-tasking -funktioner såsom scanning , kopiering og fax , en skærm , og to-sidet udskrivning . Komponere en liste over de funktioner, du mest værdi , i prioriteret rækkefølge .
2 .
Besøg forbruger hjemmesider , der sælger kontorartikler , såsom Best Buy eller hæfteklammer og indsnævre deres muligheder ved at fjerne alle printere , der ikke opfylder de mest påtrængende behov på din liste . Du kan også besøge kontorartikler butikker in- person til at se på den fysiske model . Til formål at indsnævre din liste til kun tre eller fire muligheder.
3 .
Gå til produkt anmeldelse websites såsom CNet og læse eller lytte til forbrugernes vurderinger af de printere, du overvejer . Mellem forbrugeren anmeldelser og din forskning , vælger laser ink-printer , der bedst passer til dine behov .

gode råd og advarsler


 • Nogle kontorartikler butikker vil give dig mulighed for at teste deres printere på stedet . Dette er en anden måde at sammenligne funktionerne i laser blæk printere og træffe det rigtige valg .
 • Selvom mange printere kommer med en et-års begrænset garanti , kan du ønsker at købe en udvidet garanti til at sikre mod fremtidige svigt.


 • Previous:nothing Next:hvordan du fjerner en dvd -afspiller fra en Dell Inspiron   

  Kommentarer

  Code:
  change