hvordan man kan sætte en bærbar computer på layaway

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-06-22

Køber en bærbar computer på layaway giver dig chancen for at få computeren ved at foretage betalinger. Layaway er ofte foretrækkes frem for lån , da det ikke kan skade dit kredit score og er normalt til rådighed for dem med ugunstige kredit . Den ulempe fra layaway for nogle er , at du ikke modtager den bærbare computer , indtil den er helt betalt for . Hvis du er interesseret i at placere en bærbar computer på layaway , har du et par muligheder

Du skal bruge: . .
Stjerneskruetrækker


1
Besøg en butik eller hjemmeside , der sælger bærbare computere og tilbyder en layaway program . Kmart og Sælg-Away. com tilbyder typisk bærbare computere, der kan placeres på layaway .
2 .
Spørg om din leverandørs layaway format . For eksempel kræver nogle butikker en up- front betaling , så kan du foretage månedlige betalinger baseret på en procentdel af den bærbare computer prisen . Hver leverandør vil sandsynligvis have en tidsramme , hvor den bærbare computer er betalt ud . For eksempel kan din leverandør vil have dig til at betale for den computer inden seks måneder.
3 .
foretage betalinger hver måned til tiden . Når de betalingsforpligtelser er opfyldt , du ejer den bærbare computer , du har betalt for .

gode råd og advarsler


 • betale lidt ekstra hver måned for at modtage din bærbare computer før .
 • Spørg om sælgers afbestillingsregler . Find ud af, om sælgeren opkræver et afbestillingsgebyr , og sørg for du vil blive refunderet , hvis du ikke kan fortsætte med at foretage betalinger .
 • Kig efter eventuelle skjulte gebyrer sælgeren kan opkræve et gebyr . Sørg for betalinger, du gør tilføje op til den bærbare fulde købspris-. ikke nogen højere


 • Previous:nothing Next:hvordan du tilslutter en LPT printeren til en usb   

  Kommentarer

  Code:
  change