hvordan man kan teste USB-flash -drev

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-06-19

USB -flashdrev er praktiske og gør det nemt at overføre filer fra en computer til en anden . De fleste er små nok til, at de passer på en nøglering , så de er nemme at bære . Men , USB -flash -drev også tage en masse misbrug og er genstand for fiasko , fordi de er så små . Derfor , hvis du holder værdifulde data på en USB -flashdrev , skal du lejlighedsvis teste det for at sikre, at drevet er i god form . Windows gør at teste USB -drev let

Du skal bruge: .
USB -flashdrev
Windows 7 .


1 .
Sæt USB- flashdrev i en ledig USB- port på computeren . Vent til Windows til at registrere drevet og konfigurere den til brug .
2 .
Dobbeltklik på " Computer " eller " Denne computer " ikonet på skrivebordet . Fremhæv linket til flytbar enhed på listen over tilgængelige drev på din computer . Højreklik på linket for USB- flash- drev og klik på " Egenskaber ", når pop- up -menuen vises .
3 .
Klik på "Funktioner " fane i vinduet Egenskaber for USB -flash-drev . Klik på " Undersøg nu "-knappen i " Fejl-kontrol " område i vinduet .
4 .
Sørg for, at både " filsystemet automatisk fejl " og Scan til genopret af dårlige sektorer " indstillinger er aktiveret . Klik på " Start " knappen .
5 .
Vent til Windows at scanne USB -flashdrev og teste den for fejl . Windows skal vise en meddelelse om at scanningen var vellykket, og at det opdages nogen problemer med drevet . Men hvis USB -flashdrev har dårlige sektorer eller andre problemer , vil Windows meddeler , at det drev til at passere den fejl-kontrol testen, og at drevet kan være upålidelige .

gode råd og advarsler


  • Du kan også du den ovenfor beskrevne procedure for at teste nogen anden form for lagerenhed tilsluttet din computer ( fx. , ekstern eller interne harddiske eller hukommelseskort i kameraer eller mobiltelefoner ) .


  • Previous:nothing Next:hvordan man laver højttalere på en bærbar computer lyde bedre     

    Kommentarer

    Code:
    change