hvordan man kan tilslutte en bærbar computer til en Panasonic-fjernsyn

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-06-19

Du kan tilslutte en bærbar computer til dit Panasonic TV , så du kan se din computer skærm på dit fjernsyn . Dette er nyttigt , når du har en video på din computer eller internettet , som du ønsker at se på en større skærm . Tilslutning af en bærbar computer til et tv er en simpel procedure, som enhver kan gøre . Der er fem forskellige typer af fælles video kabler, der kan bruges til at tilslutte en bærbar computer til et tv , afhængigt af hvilke af havne computeren og tv har

Du skal bruge: .
RCA , S-Video , HDMI , VGA- eller DVI -kabel .
Adapter ( ekstraudstyr ) .


1 .
Tjek din bærbare computer og TV -porte for at finde ud af, hvilken type kabel du skal bruge. Du kan henvise til produkternes ejeren manualer for disse oplysninger. Hvis din bærbare computer og TV ikke har matchende porte , kan du købe en adapter til enhver elektronik butik , som bærer disse kabler .
2 .
Slut den bærbare computer til fjernsynet. Sæt den ene ende af videokablet i porten på din bærbare computer og den anden ende til porten på dit TV .
3 .
Tænd din bærbare computer og tv . Video fra din bærbare computer vil nu vises på tv-skærmen . Hvis du ikke kan se video fra din bærbare computer på dit TV , justere "Video Input " indstillingen på dit tv , indtil den vises . Du kan også nødt til at justere skærmens opløsning på din bærbare computer passer bedre til dit TV billedformat . Der henvises til brugervejledningen for dit operativsystem for at få vejledning om justering skærmopløsning .


Previous:nothing Next:hvordan du installerer et lydkort til Windows 98 

Kommentarer

Code:
change