hvordan man kan tilslutte en printer direkte til en bærbar computer ethernet

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-06-12

Fysisk tilslutning af en bærbar computer til en printer via et Ethernet- kabel er blot det første skridt i at få printeren klar til brug . I modsætning til en universel serie bus ( USB ) forbindelse vil en Ethernet -forbindelse ikke automatisk installere printeren på den bærbare computer . Med et Ethernet-kabel , skal du også installere de enhedsdrivere, konfigurerer den bærbare computer til at anerkende og arbejde med printeren

Du skal bruge: .
internetforbindelse
Ethernet -kabel .


1 .
Find Ethernet-porten på din printer , som ofte på bagsiden af enheden . Sæt et Ethernet- stik på kablet i porten . Forbind den anden stik af Ethernet -kablet i porten på bagsiden af din bærbare computer .
2 .
Klik på " Start " på din bærbare computer få adgang til Start -menuen . Klik på " Enheder og printere . " Klik på " Tilføj en printer ". Vælg den lokale printer mulighed . Klik på " Næste " for at bruge de eksisterende printerport .
3 .
Indtast producent og model af din printer på det næste skærmbillede , så din bærbare computer kan finde og installere printerdriverne . Klik på " Næste ". Navngiv printeren noget, der vil hjælpe dig med at genkende det fra alle andre printer installeret på din bærbare computer. Klik på " Næste ".
4 .
Vælg om du ønsker at dele denne printer med andre brugere på din computer . Klik på " Udfør ". Klik på " Udskriv testside ", hvis du ønsker at kontrollere forbindelsen med en prøve side .

gode råd og advarsler


 • Denne proces vil kun indstille din bærbare computer til arbejde med printeren . Hvis du også ønsker at installere fabrikanten særlig software , der fulgte med din printer , skal du bruge installations-cd'en , der fulgte med printeren . Indsætte det i din bærbare computer , og følg instruktionerne på skærmen for en trin -for-trin gennemgang .
 • Afhængig af mærke og modeller af printeren og laptop , kan disse instruktioner variere . Konsultere producentens websted eller din brugermanualer for mere information .


 • Previous:nothing Next:hvordan man partitionerer en satanisk hdd   

  Kommentarer

  Code:
  change