hvordan man kan udføre fejlfinding på en bærbar computer oplader overophedning

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-06-27

En bærbar computer oplader, en tyk , mursten-lignende adapter du tillægger en stikkontakt og oprette forbindelse til din computer , er, hvad du bruger til at sikre din bærbare computer batteriet er opladet . Det er helt naturligt for , at det bliver lidt varmt , mens den oplades computerens batteri . Men hvis det viser sig at være overophedning , kan du ønsker at tage nogle forholdsregler , der vil køle opladeren ned
1 .
Flyt adapteren væk fra direkte sollys . Adapteren bliver varm kun på grund af den strøm, der løber igennem den, sætte adapteren i vejen for sollys vil kun tjene til at forværre problemet .
2 .
Placer adapteren i vejen for en rigelig luftgennemstrømning. I modsætning til din bærbare computer , har din oplader ikke blæser mekanisme til at køle det ned , som det virker , så skaber en kunstig afkøling proces ved at placere adapteren i et område , der får en forsyning af kold luft , som nær et åbent vindue .

3 .
Spare den bærbare oplader når det er muligt . Hvis du bruger den bærbare computer oplader til hele tiden du er på din bærbare computer , kan det blive meget varmt . Prøv at bruge opladeren , når batteriet er lavt på livet . Hvis din bærbare har nok batteritid til at blive selvforsynende , skal du ikke bruge opladeren .


Previous:nothing Next:skal jeg bruge dvi kabel eller d - sub -kabel ? 

Kommentarer

Code:
change