hvordan man laver højttalere på en bærbar computer lyde bedre

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-06-19

Selv om bærbare computere leveres med indbyggede højttalere, disse typisk ikke lyde så stor som stand-alone computer højttalere. Det skyldes, at den kompakte størrelse højttalerne skal være i orden at passe ind i slanke computeren . Der er dog et par muligheder til rådighed for at gøre højttalere lyder bedre , uden at det resulterer i at købe eksterne højttalere til at oprette forbindelse til systemet
1 .
Skru ned for lydstyrken af den bærbare computer . Dette er enten gøres gennem volumenkontrol ikonet i nederste højre hjørne af skrivebordet , eller med kontrol knapperne på tastaturet . Hold lydstyrken er for høj , vil skade højttalerne og dæmpe den producerede lyd .
2 .
Åbn Kontrolpanel ( beliggende på " Start " -menuen ) , vælg derefter højttaleren og lydindstillinger ikon . Vælg " Laptop Speakers ", som taleren konfiguration. Der har en anden konfiguration, der kommer til at ændre den måde, hvorpå computeren producerer sit lyd .
3 .
Dobbeltklik på højttaler -ikonet i nederste højre hjørne af skrivebordet . Dette åbner en række af audio valgmuligheder . Fravælg alle " Mute " kasser , og skub derefter volumenknapper ud af peak volumen ( position skyderne nogenlunde i midten af kontrol) . Dette hjælper producere den bedste lyd uden forvrængning .


Previous:nothing Next:Hvordan får jeg Wi-Fi Internet signaler på min laptop ? 

Kommentarer

Code:
change