hvordan man omformatere PNY Optima flashdrev

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-06-08

Et flashdrev gemmer data på samme måde som en harddisk , selv om solid state- hukommelse giver en hurtigere reaktion , når de bruges i en computer. Omformatering en PNY Optima Flash -drev vil tørre alle data , så det er tilbage til sin oprindelige tilstand . Den procedure kræver ikke ekstra software som formateringen programmet kommer med computerens styresystem

Du skal bruge: .
stjerneskruetrækker

Reformater PNY Optima Flash drevet på en Mac


1 .
Sæt USB -stikket på enden af den PNY Optima Flash -drev i en USB- port på Mac . Vent på ikonet for den PNY Optima Flash -drev til at blive vist på skrivebordet .
2 .
Åbn "Programmer " mappen . Find " Utilities "mappe , og start Disk Utility programmet i denne mappe . Du kan starte det ved at dobbeltklikke på ikonet .
3 .
Klik på ikonet for den PNY Optima Flash -drev i venstre kolonne i Disk Utility 's hovedskærm . Klik på " Slet "-fanen øverst på skærmen .
4 .
Lad navnet på den PNY Optima Flash -drev urørt i " Name " kolonnen . Efterlad den type formatering, der er angivet i afsnittet " Format " kolonnen uændret .
5 .
Klik på "Slet " knappen i nederste højre hjørne af skærmen . Klik på "Slet " knappen på pop-up vindue til bekræftelse . Vent som en statuslinje i bunden af Diskværktøj programmets vigtigste skærmen fyldes ind fra venstre til højre . Afslut Diskværktøj programmet efter statuslinjen er helt udfyldt
6 .
Træk ikonet for den PNY Optima Flash -drev til papirkurven . Fjern PNY Optima Flash -drev fra USB -porten på Mac .

Reformater PNY Optima Flash Drive På en pc


1 .
Sæt stikket på PNY Optima Flash -drev i en USB- port på pc'en . Gå til " Start "," My Computer ", " Devices ".
2 .
Højreklik på ikonet for den PNY Optima Flash drev, der er under "Flytbar enheder og oplagring " fane i det vindue, der vises . Vælg " Egenskaber " fra pop-up vindue .
3 .
Klik på " Funktioner "-fanen øverst i vinduet . Fjern markeringen "Quick format " afkrydsningsfeltet på vinduet . Forlader "Navn " og " Format type " kolonner uændret .
4 .
Klik på " Start " knappen i nederste højre hjørne af vinduet . Vent som en statuslinje vises nederst i vinduet og fylder ind fra venstre til højre . Luk vinduet , når statuslinjen er udfyldt ved at klikke på det røde " X " knappen i vinduets øverste højre hjørne .
5 .
Højreklik på ikonet for den PNY Optima Flash drev på skrivebordet . Vælg " Skub ud " fra pop-up vindue . Fjern PNY Optima Flash -drev fra USB -porten på pc'en .


Previous:nothing Next:Hvordan opgraderer jeg en hk L2000 ? 

Kommentarer

Code:
change