hvordan man opsætter flere harddiske

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-06-10

Efter den vellykkede fysiske installation af en eller flere harddiske , er det nødvendigt at oprette og konfigurere drev til at arbejde inden for det operativsystem, før de kan bruges . Dette er en simpel proces, der kræver brug af computer Management værktøjet til korrekt format og montere harddiske i computere systemet . Efter installation to eller flere drev , skal denne proces gentages for hver enkelt drev
1 .
Klik på " Start " knappen i nederste venstre hjørne af Windows- skrivebordet .

2 .
Skriv " Computer Management " i " Run "eller " Søg " tekstboksen er placeret i den nederste del af menuen Start . Dette lancerer Computer Management værktøjet .
3 .
Klik på " Disk Management " position i venstre side del af vinduet Computeradministration . Dette indlæser en liste over de nyinstallerede drev i midten rammen af vinduet .
4 .
Højreklik på det første drev , der skal oprettes inden for edb-system og vælg " Format . . . " overskrift fra genvejsmenuen .
5 .
Lad alle indstillingerne præsenteret i dialogboksen Formater på deres standard . Disse indstillinger er automatisk optimeret til den aktuelle hardware konfiguration af de installerede drev .
6 .
Klik på " OK " eller " Start " knappen i nederste del af dialogboksen Formater . Dette starter formateringen proces , som kan tage flere minutter til flere timer afhængig af størrelsen på harddisken .
7 .
Højreklik på det drev på listen igen, og vælg " Marker partitionen som aktiv " position i den sammenhængsafhængige menu . Dette tildeler den nyligt formateret harddisk et drevbogstav og tillader operativsystemet og brugeren få adgang til det direkte .
8 .
Gentag denne proces for alle andre nyligt installerede harddiske .

gode råd og advarsler


 • Denne proces skal udføres for hver disk , der skal oprettes i edb-systemet .
 • Sikkerhedskopier alle vigtige data fra den nuværende harddisk , før du installerer nye harddiske .


 • Previous:nothing Next:hvordan man kan forbinde tre harddiske til et bundkort   

  Kommentarer

  Code:
  change