oplysninger om computertastaturer

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-06-07

Folk bruger computere til en række forskellige funktioner . Periferiudstyr , eller visse elektroniske enheder, der lægger til computere , give os mulighed for effektivt at interagere med vores pc'er . Én enhed ofte afgørende for human-computer interaction er tastaturet

Definition

En computer tastaturet er en data-input perifere enhed, der bruger et arrangement af nøgler eller knapper modelleret efter skrivemaskinen tastaturet . Tegn, eller symboler , der er trykt på hver tast for bruger reference .

Funktion

Tastatur brugere kan indtaste data ved at trykke på tasten , der svarer til de relevante skriftlige symbol . De fleste af nøgler er designet til at producere tal , bogstaver eller tegn . Visse samtidige tastetryk kan også bruges til at producere bestemte computer kommandoer eller andre foranstaltninger.

Process

Et tastatur er sammensat af en kobling gitter kaldes nøglen matrix . Hver kreds er brudt i en sektion under en nøgle . Når en tast , en switch aktiveres , som fuldender den knækkede kredsløb og giver en strøm at løbe igennem processoren i tastaturet . Tastaturet processoren registrerer den aktuelle forandringer og fortolker det som de relevante data input .

Fun Fact

Computer tastaturer fortsat den mest almindelige udstyr, der anvendes til direkte indtastning af data , til trods for udviklingen af sådanne alternative anordninger som pen -enheder , og tryk-følsomme skærme .


Previous:nothing Next:hvordan man kan opgradere en imac harddisk 

Kommentarer

Code:
change