skal jeg bruge dvi kabel eller d - sub -kabel ?

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-06-27

D-Sub Havne er fælles

Det er den mest tvingende grund til at bruge en D-Sub " VGA " kabel-hver videokort , skærm og tv , er det allerede har en adapter port til det . Hvis du har fået kablet allerede , det er godt nok til at få tingene op at køre . Og selvfølgelig , hvis din hardware ikke har DVI- porte på den ene eller den anden side , kan du ikke bruge en DVI -kabel .

DVI forventes at give et bedre billede

Den vigtigste grund til, at DVI giver et bedre billede er fordi det er et rent digitalt signal . Når et D -Sub -kabel bruges, VGA -porten konvertere digitale signal til et analogt en , hvor det er konverteret tilbage til et digitalt signal til visning . Dette kan forårsage et vist tab farveægthed , hvilket er vigtigt for grafik artists og kan betyde, at meget højtydende skærme ikke kan bruge deres full opdateringsfrekvens eller opløsning.

Bottom Line

Hvis du har fået VGA kabler og ikke bruger maskinen til high -end gaming eller foto manipulation eller kunst skabelse , vil et D -Sub -kabel fungere fint . Hvis du køber en ny skærm eller skærmkort , skyldes det formentlig har en DVI- kabel medfølger , og du kan lige så godt bruge den , hvis du har fået det . Hvis du bruger en meget stor skærm med en høj opløsning , er du bedre tjent med DVI . Der er ingen mærkbar prisforskel mellem de kabler , hvis du køber en ny .


Previous:nothing Next:historien om elektroniske computere 

Kommentarer

Code:
change