de nødvendige dele til at bygge en analog computer

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2011-06-21

Analog computere forgængere til den moderne dag digitale computere . De varierede fra rum-størrelse mega-maskiner til desk- size modeller . Analog computere er på museer som Smithsonian og på Universiteit van Amsterdam i Holland . I 1970'erne blev gør- det-selv analog computer kits som Heathkit EF -1 populært blandt videnskab nørder og forudsat, at midlerne til at bygge en billig funktionel computer .

Boliger

En analog computer kræver en metalkasse bolig der kan holde alle de interne edb- dele . Få et specialbygget tom stål sag chassis, der måler ca 20 inches x 12 inches x 15 inches . Hvis du vil have huset monteret på et stativ , sørg for at det også er udstyret med en robust front panel .

Operational Amplifier

Operationsforstærkere , eller op-amps , er rygraden i analoge computere . De er elektroniske kredsløb , der driver alle funktioner og operationer . Vakuumrør give mulighed for at forstærke signaler ved at kontrollere elektron bevægelse i lavt tryk lukkede rum . Den Heathkit EF -1 computer , for eksempel brug for ni disse anordninger.

Power Supply

En strømforsyning er den vigtigste energikilde for systemet . At bygge en analog computer ligner EF -1 som et eksempel , skal du have en 100- watt strømforsyning komplet med en netledning , der vil passe ind i huset .

Potentiometers

Fem potentiometre der er brug for opbygge en analog computer ligesom EF -1 model . Et potentiometer er en type modstand , der bruges til at justere niveauet af input signaler i det analoge kredsløb .

relækontakterne

Relækontakter er kontroller, der tillader strømmen af elektricitet til at drive operationsforstærker . En åben relay stopper signalerer , mens en lukket relækontakt sender signaler frem . EF -1 sæt kræver fire sæt relæ kontakter til at opbygge en analog computer .

Modstande

Modstande kontrollere mængden af elektricitet kanaliseret ad en bestemt kreds . At bygge en analog computer , skal du mindst to af disse . Man vil fungere som et input modstand og den anden vil fungere som en feedback modstand .

Capacitors

Kondensatorer er analoge svarer til digitale computer transistorer . Hver kondensator i den analoge computer husker , eller kan opretholde integriteten af en enkelt matematisk variabel . Du får brug for mindst en kondensator , når du opbygger en analog computer . Brug mere kondensatorer til at løse multivariate komplekse problemer .

patchkabler

Patch kabler er fleksible elektriske kabler, der har stik i hver ende . De er manuelt justerbare og anvendes under problemløsning opsætning . De arbejder ved at oprette sammenkoblinger i den analoge computer for at løse matematiske problemer . Får mindst to eller tre snore .

uddataenheder

Du skal bruge en outputenhed for at se resultaterne af dine beregninger . En analog skærm monitor eller en grafisk brugerflade er acceptable valg .


Previous:nothing Next:Hvordan åbner jeg en Toshiba A200 ? 

Kommentarer

Code:
change