hvordan man kan lave en stak dvd -drev på en bærbar

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2011-06-17

DVD -drevet er en vigtig del af din bærbare computer , og når det holder op med at arbejde eller bliver hængende , du ønsker at få problemet løst så hurtigt som muligt . Som med så mange edb-problemer , kan mange ting forårsage dvd-drevet på en bærbar computer til at blive hængende , så det er bedst at tage en trin-for-trin metode til fejlfinding og løse problemet

Du skal bruge: .
Lommelygte .
Papirclips .
DVD .
Laser linserenser .


1 .
Log på den bærbare computer og klikke på " Start " knappen . Vælg " Luk computeren " fra menuen , vælg derefter " Genstart . "
2 .
øje med skærmen, og tryk på eject -knappen på dvd-drevet , så snart hukommelse tælle begynder . Mange stak dvd- drev kan løses ved blot at genstarte den bærbare computer.

3 .
Find den lille omfartsvej hul på den bærbare dvd-drev. Dette hul er typisk placeret i nærheden af eject knap, men du kan bruge en lommelygte for at finde det , især hvis DVD skuffen mørk i farven .
4 .
Unbend en papirclips og omhyggeligt indsætte det i bypass hullet . Du vil høre DVD spin og skuffen vil springe ud . Fjern stak DVD og indsæt en ny. Hvis den bærbare computer læser en DVD , men ikke et andet, rent problemet DVD grundigt , så indsætte det igen.
5 .
Kør en laser linserenser i dvd-drevet , hvis drevet pinde på alle Dvd'er du forsøger . Det kan tage flere kort med laser linserenser at løse problemet , så køre renseprogram mindst tre eller fire gange .


Previous:hvordan man etablerer en dell AIO 966 printer på netværk Next:hvordan man kan ændre CPU blæserhastigheden i bios 

Kommentarer

Code:
change