hvordan man bruger Excel VBA

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2011-07-12

Visual Basic for Applications er et programmeringssprog udviklet af Microsoft . Det er designet til brug med flere Microsoft- programmer som Excel , Word og Access . VBA er beregnet til at integrere disse programmer ved hjælp af scripts der kaldes makroer . Excel kan programmeres til at trække data fra disse andre programmer , så manipulere det i et regneark , som er nødvendige

Du skal bruge: .
Microsoft Excel 2002
. En VBA makro gemmes i filen .


1 .
Gå til menuen "Vis" og vælg " Formularer " fra " Værktøjslinjer "sektionen . Dette vil åbne en ny værktøjslinje med adskillige form objekter , der kan indsættes til brug med VBA -makroer .
2 .
Vælg " Button " valgmulighed , træk derefter et område i regnearket , hvor du ønsker knappen skal placeres . Når du placerer på knappen, vil et vindue poppe op med en liste over makroer , der er tilgængelige .
3 .
Vælg den makro , du ønsker at tildele til denne knap , og tryk derefter på " OK "Knappen . Fra nu af , når du trykker på denne knap vil den tildelte VBA makro køres i Excel .

gode råd og advarsler


 • Flere knapper kan tilføjes til at køre yderligere makroer .
 • menupunkter kan være anderledes i nyere versioner af Excel .


 • Previous:hvordan du importerer kontaktpersoner til en mac adresse bog fra excel ? Next:Hvordan kan jeg vælge hver pivottabellen i et regneark i Excel ved hjælp af VBA ?   

  Kommentarer

  Code:
  change