hvordan du deler en skærm og tastatur

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2011-09-12

Hvis du leder efter en måde at køre to computere på samme tid , men kun har én skærm og tastatur , du har brug for en enhed kaldet en KVM ( keyboard , video og mus ) switch . En KVM switch er dybest set en A /B switch , der deler en skærm , et tastatur og en mus signal mellem to eller flere computere . Der er to typer af KVM switche : modeller med en fysisk knap eller skifte , som du skal bruge til at skifte mellem computerne , og modeller , som giver dig mulighed for at skifte mellem computere med en tastaturgenvej

Du skal bruge: .
KVM-switch .
KVM switch instruktionsbogen.
Monitor .
Tastatur .
Mus .
2 computere .


1 .
Opsætning de to computere med alle tilsluttede kabler , med undtagelse af skærmen , tastaturet og musen. De fleste KVM switche kommer med kabler , der er mindre end 6 meter i længden , så computerne bliver nødt til at blive oprettet inden for et par meter fra hinanden . Opsætning af skærmen i nærheden af de to computere , og sæt netstikket i en stikkontakt.
2 .
Sæt strømforsyningen til KVM switch på bagsiden af kontakten og sæt anden ende til en stikkontakt .
3 .
Sæt skærmen , tastaturet og musen til havne på forsiden af KVM-switch. Nogle KVM switche bruge PS /2 porte , mens andre bruger USB- porte . Hvis din KVM switch bruger PS /2 porte , stik tastaturet ind i lilla havnen og musen ind i den grønne port . For KVM switche , der understøtter USB -enheder , stik tastaturet og musen ind i en havn .
4 .
Sæt den ene sæt kabler , der fører ud af bagsiden af KVM switch i den første computer monitor , tastatur og mus havne . Sæt det andet sæt kabler i den anden computer monitor , tastatur og mus havne . Hvis KVM switch understøtter USB -enheder , stik hvert sæt af kabler til USB og overvåge porte på hver computer .
5 .
Tænd hver computer og give dem mulighed for at starte op . Hvis KVM switch er forbundet til hver enkelt computer via USB -porte , vil operativsystemet indlæse KVM switch drivere , hvorefter en besked vil blive vist angiver , at hardwaren er installeret og klar til brug .
6 .
Drej knappen eller flip kontakten på KVM switch til at skifte mellem computere . Hvis der ikke er grebet eller switch , høre KVM switch brugermanualen for tastaturgenvejen . Tryk på tasterne for tastaturgenvejen for at skifte mellem hver computer . Test for tastatur og mus funktionalitet , samt for monitorsignalet.


Previous:nothing Next:specifikationer for ATI Radeon grafikkort 

Kommentarer

Code:
change