hvordan man etablerer en printer trådløst

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2011-09-18

Trådløse printere eliminerer behovet for at tilslutte printeren direkte til computeren . Du kan også slippe af med ekstra ledninger rod oppe dit hus . Trådløse printere deles på tværs af et trådløst netværk ved samspil med den trådløse router . Printeren skal have et trådløst netværkskort installeret for at kunne oprette forbindelse til et Wi -Fi- netværk

Du skal bruge: .
trådløse printer
. Producent installationsdisketten .
Trådløse netværk.
SSID .
Netværksnøgle .


1 .
Sæt din trådløse printer til magten . Brug det medfølgende Ethernet -kabel for midlertidigt at tilslutte den til en af dine computere på det trådløse netværk .
2 .
Sæt printerproducentens software installation disk i computeren . Vælg at installere driverne og eventuelle anbefalede værker fra auto -run menu, der vises på skærmen . Hver producent har en lidt anden installatør , men de fleste løber i samme retning . Accepter licensaftalen , og klik på " Næste " , indtil du når et vindue, hvor du , hvad tilslutningstype , du ønsker for din printer . Vælg " Wireless " og fortsætte med at klikke på " Næste " , indtil installationen er færdig.
3 .
Gå til din trådløse printer . Kig efter setup eller netværksopsætningen option på printerens display . Vælger denne udvælgelse .
4 .
Tag Ethernet -kablet ud af printeren . Vælg " Wireless Setup Wizard ". Vælg " OK ". Vælg dit trådløse netværk navn , også kendt som SSID , fra listen over tilgængelige trådløse netværk . Indtast adgangskode til netværket , hvis relevant . Tryk på " OK ".
5 .
Gå tilbage til det trådløse netværk computer, der har printersoftwaren . Gå til " Start "," Control Panel "og " Printere " for at se , om din trådløse printer er opdaget. Klik på " Tilføj en printer " , hvis det ikke er . Vælg " En netværksprinter eller en printer er tilsluttet en anden computer " og klik på " Næste ". Klik på " Søg efter en printer " og klik på " Næste . Vælg din trådløse printer . Klik på " Næste ". Sæt standard status for din trådløse printer , og klik på " Næste ". Klik på " Afslut ".

Tips og advarsler


  • Nogle printere har trådløst netværk software, der findes på printeren og du behøver kun at køre igennem installationen direkte på printeren i stedet for at slutte den til computeren for at starte .


  • Previous:nothing Next:hvordan man kan importere en liste IMail     

    Kommentarer

    Code:
    change