hvordan man kan lave en pc fan

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2011-09-06

En PC ventilator er en integreret del af sund drift af en computer --- det holder de interne arbejdsgange i tårnet ved en lav temperatur og forhindrer overophedning , som kan ødelægge computerens komponenter . Du kan normalt fortælle, når en fan der ikke virker, ved de høje , umiskendelige støj udsender fra pc'en , når computeren er tændt . Du kan nemt løse fan selv uden specialværktøj

Du skal bruge: .
Skruetrækker
Pincet .
Skruetrækker .
Symaskine olie .


1 .
Åbn PC'ens kabinet ved at slippe skruer, der holder tale på rammen med en skruetrækker .
2 .
Fjern ventilatoren fra tårnet ramme med en skruetrækker eller ved blot at trække det ud , hvis det holdes på med clips . Blæseren er normalt placeret i nærheden foran eller bag på tårnet , som udluftninger .
3 .
Træk runde mærke i midten af ventilator huset. Brug en pincet til at få etiketten op uden at beskadige det .
4 .
Fjern lejet hætten under mærket med en lille skruetrækker . Hætten er i midten af området under etiketten og vil bare nødt til at være pried off .
5 .
Placer en dråbe symaskineolie direkte på den bærende under de bærende cap . Start med en , tilføjer mere, hvis det er nødvendigt.
6 .
Spin vingerne på ventilatoren for at sikre ventilatoren spinding frit , uden nogen støj eller friktion . Tilføj et par mere dråber olie , hvis vingerne modstå .
7 .
Sæt med hætte og glat etiketten ned på plads . Geninstallere ventilator i te tårn og sætte sagen på igen .

gode råd og advarsler


 • symaskine olie er ideel , fordi den er designet til brug med konstant bevægelige dele og er tynd , men du kan også bruge motorolie , der er let .
 • Tag aldrig nogen komponenter fra tårnet , mens computeren er tændt.


 • Previous:nothing Next:hvordan man lægger en bærbar computer nøgle   

  Kommentarer

  Code:
  change