hvordan man kan opgradere ram for en hp dv6000

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2011-09-19

HP Pavilion dv6000 er en bærbar computer med en 15,4- tommers high definition skærm . Du kan finde det i en række konfigurationer og kan omfatte en Intel-eller AMD -processor . De Pavilion dv6000 har en base konfiguration , som omfatter 2- GB RAM -moduler i en overlappende mønster på undersiden af computeren . Hvis du er på udkig efter en måde at øge effektiviteten af dine eksisterende computer snarere end at købe en ny , kan du fordoble mængden af RAM i Pavilion dv6000 til 4- GB
1 .
Drej Pavilion dv6000 ud gennem operativsystemet. Fjerne batteriet og alle tilsluttede kabler . Placer dv6000 ansigtet nedad på en flad overflade .
2 .
Find den rektangulære ventilerede panelet på bunden af Pavilion dv6000 og skru de to Phillips-skruer overfor gummifod . Swing panelet op i retning af gummi foden , og løft den væk fra computeren for at afdække de overlappende RAM slots .
3 .
Træk låsetapperne på siderne af den øverste Pavilion dv6000 RAM- modul fra hinanden , indtil modulet springer op . Fjern RAM ud af stikkontakten og gentage dette trin med bunden modulet . Reserve emballagen til den nye RAM -moduler og bruge den til at gemme de gamle .
4 .
Placer den første nye Pavilion dv6000 RAM -modul i den nederste tomme plads , således at etiketten på modul ansigter op , og udskæring i bunden af modulet kampe med hakket inde i åbningen . Installere modulet i en vinkel , og skub toppen af modulet lige ned efter indsættelse bunden i åbningen helt. Installer andet modul i den øverste plads .
5 .
Sæt rektangulære ventilerede panelet og stram begge Phillips-skruer .


Previous:nothing Next:fordelene ved et USB-flashdrev 

Kommentarer

Code:
change