hvordan man kan slette en computers harddisk

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2011-09-20

Der vil være tilfælde, hvor det er nødvendigt at slette den dato, på din harddisk . Dette kan skyldes en ondsindet fil eller et problem skabt af software . Sletning din harddisk og gendanne fabriksindstillingerne vil fjerne disse problemer

Du skal bruge: .
Phillips skruetrækker
SSD .
Magnet .


1 .
Kopier de filer, du ønsker at redde på en diskette eller et USB-drev ved at indsætte disken eller USB i computeren og trække filerne ind i mappe, der vises . Du vil ikke være i stand til at gendanne disse filer , når du har slettet harddisken . Nu slukker computeren .
2 .
Start computeren og se efter meddelelsen på startskærmen , der fortæller dig at trykke på en bestemt knap for at komme ind i indstillinger . Dette er ofte F1 , men det kunne variere på forskellige systemer eller operativsystemer . Dette fører dig til en opsætning skærm, der vil gøre det muligt for dig at gendanne maskinen .
3 .
Find retursystemet til fabriksindstillingerne løsning i din opsætning skærm . Denne proces vil slette din harddisk og effektivt at ændre dit system tilbage til de indstillinger , når du først har modtaget maskinen .
4 .
Følg anvisningerne på skærmen , som vil guide dig gennem genoprette dit system, og sletning af din harddisk . Dette er en enkel sag at læse vejledningen og trykke på " Næste " når du bliver spurgt .
5 .
Klik på " Udfør "når du bliver bedt om at færdiggøre restaureringen processen .


Previous:nothing Next:hvordan man kan opgradere ram for en hp dv6000 

Kommentarer

Code:
change