hvad der gør en computerskærm gå sort ?

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2011-10-29

Din computer eller bærbar skærm er sort , reagerer midnat sort . Oftest er det ikke et alvorligt problem , og rettelsen er nemt . Lejlighedsvis , skal du ringe til en tekniker for at få hjælp

dvaletilstand

I et forsøg på at spare på strømmen , især for notebooks på et batteri , vil computere ind dvaletilstand og lukke skærmen . En af følgende metoder vil vække computeren : klikke på en museknap , musen flyttes , tryk på mellemrumstasten eller trykke på tænd -knappen. Skærmen vil vende tilbage , når computeren vågner . Ændring af power mulighed ( findes i Kontrolpanel ) aldrig at slukke skærmen vil forhindre dette i at tilbagevendende .

Screensaver

En af mulighederne for pauseskærme er simpelthen slukke for skærmen eller gå " blank ". Password-beskyttet screensavers kan også gå tomt. Hvis du finder din computerskærm dreje sort efter et par minutters inaktivitet , så tjek din screensaver indstillinger .

Hinge Trouble

Nogle gange ledningerne inden hængslerne af en notesbog dækning kan bryde , får skærmen til at blive sort ligegyldigt hvad du trykker på. For at teste for dette problem , så prøv knyttet en ekstern skærm til den bærbare pc ( se brugervejledningen til, hvordan du gør dette ) . Hvis den eksterne skærm fungerer , notesbogen forhandler opfordring til reparation.

Power Tab

Er kablerne bag computeren sidder på gulvet ? Har din kollega køre over dem med sine hjul stol ? Hvis skærmen på en stationær computer bliver sort , er det muligt, at strømkablet er blevet brudt . Prøv en anden netledning og se , om skærmen tændes.


Previous:nothing Next:hvordan man kan justere lysstyrken på en dell bærbar 

Kommentarer

Code:
change